banner198

Karaabalı'dan zor soru! ÇANDEF AKP’lileşecek mi?

Çan-Genç kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Karaabalı İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu’nun, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının Haliç Kongre Merkezinde düzenlediği temayül yoklamasına katılmasını eleştirdi.

Karaabalı'dan zor soru! ÇANDEF AKP’lileşecek mi?
banner145

Çan-Genç kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Karaabalı İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu’nun, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının Haliç Kongre Merkezinde düzenlediği temayül yoklamasına katılmasını eleştirdi.

 

ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz’e cevaplandırması isteği ile 6 maddeden oluşan sorular yönelten Karaabalı, “İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu neden bu kadar siyasetin içerisinde yer almaktadır. Yönetim Kurulu olarak AK Parti Temayül yoklamasına katılma hakkını nereden aldılar. Genel Kuruldan bu şekilde bir yetki aldılar mı? İstanbul’daki Çankırılar adına siyasi görüş bildirebilirler mi?” diye sordu.

Karaabalı, “Delegesi olduğum İstanbul Çankırı Dernekler Federasyon’un değerli başkanı Sayın Zekeriya Açıkgöz Ağabeyimiz bugün facebook sayfasından ‘ÇANDEF Yönetimi olarak Haliç Kongre Merkezi'nde Milletvekili Aday Adaylarına yönelik STK. Yöneticilerinin oy kullandığı AK PARTİ temayül yoklamasına katildik. Başta hemsehrilerimiz olmak üzere bu kutlu hizmet yolunda "Ben de varım" diyen değerli a.adaylara başarılar diliyorum.’ yazılı bir resim paylaşmış” diyerek o mesaja dikkat çekti.

 

Karaabalı, “Delege olarak soru sorma hakkımı var olduğuna inanarak sorularımı soruyorum?”

 

1-İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu neden bu kadar siyasetin içerisinde yer almaktadır.

 

2-ÇANDEF Yönetim Kurulu olarak AK Parti Temayül yoklamasına katılma hakkını nereden aldılar. Genel Kuruldan bu şekilde bir yetki aldılar mı? İstanbul’daki Çankırılar adına siyasi görüş bildirebilirler mi?

 

3-Neden devamlı AK Parti üzerinden siyaset yapılıyor. Diğer partilere neden bu kadar değer verilmiyor.

 

4-Zekeriya Açıkgöz Başkan AKP üyesi olduğu için, ÇANDEF AKP’lileşecek mi? Diğer partilerden olan kişiler ÇANDEF içerisinde yer alamayacak mı?

 

5-Başta hemşerilerimiz olmak üzere bu kutlu hizmet yolunda "Ben de varım" diyen değerli a.adaylara başarılar diliyorum.” demiş başkanımız. Diğer parti adayları kutlu hizmet yapmıyor mu? Sadece AKP adayları mı memlekete hayırlı işler yapıyor.

 

6-ÇANDEF Yönetim Kurulu ne zaman siyasetten uzaklaşarak ilk günlerde olduğu gibi Çankırıları Bir araya getirmeye ve gerçek tüzük maddelerine dönecek.

 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 02:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nebi
Nebi - 9 yıl Önce

herkes elbette dilediği gibi düşünme hürriyetine sahiptir lakin sivil toplum örgütleri siyasete bulşatığı an misyonuna ihanet etmiş olur. istanbuldaki durum açık ve net olarak göstermiştirki çandef artık siyasetin emrindedir ve bu anlayışıyla çankırıya hiç bir fayda sağlayamaz. siyasi partilerin organları bellidir, çandef bu organlardan biri olmadığıan göre ne işi var da gidip akp nin temayül yoklamasına katılıyor?
izmir escort

hasan subaşı
hasan subaşı - 9 yıl Önce

Karaabalı ağzına sağlık bunlar akpn bin taşeronluğunu yapıyorlar bunları kınıyorum allah ıslah etsin

Fatih
Fatih - 9 yıl Önce

Ağzına sağlık kardeşim,dernek ve federasyonlar akpnin bir kolu gibi çalıştığı,bazılarının bireysel siyasi planlarına dernekler alet edildiği bir ortamda başarı imkansızdır.STK lar bağımsız ve herkese eşiy mesafede olduğu sürece ayakta kalabilir.Ankarada da cumhur başkanlığı seçiminde federerasyın binası Erdoğanın posterleriyle süslenmişti hatırlarsan.

Editör
Editör - 9 yıl Önce

Sayın okuyucu habere konu olan kişi Ali Karaabali olduğu için kurucu olduğuna dikkat çekiliyor. Çangenç kurucularından başka bir kişinin ismi haberde geçseydi aynı şekilde kurucu olarak yazılırdı. Haberin neresinde Karaabali’nn Çangenç’i tek başına kurduğu yazılıyor? Konunun muhtevası dışında teferruata takılmış olmanız oldukça manidar.

Gökhan Şahin
Gökhan Şahin - 9 yıl Önce

Çangenci bu arkadaşımiz tek başına mı kurmuş? Ben 18 kişi kurdu diye biliyordum.

Ali KARAABALI
Ali KARAABALI - 9 yıl Önce

sayın gökhan şahin , haberi yazan haber sitesi editörüdür.Kedisi açıklık getirecektir mutlaka. ayrıca önemli olan kurmak değil bir şeylere sahip çıkmaktadır.sen kurulduktan sonra hangi aktivitelere katıldın çangenç için ilk 18'e girmek dışında ne yaptın onlardan bahsedermisin...

ABDULLAH DARI
ABDULLAH DARI - 9 yıl Önce

Zekeriya açıkgöz cumhurbaşkanlığı seçimlerinde siyasi tavrını ,feshane de ve yayınladıkları dergilerde de ahde vefasını ortaya koymuştur,zerrece itimat edilecek bir karektere sahip olmadığı gibi,hayatını ortaya koyarak çalışmış rahmetli vahap yartaş ı hiç anmaması ve andırmaması ise kalitede ulaştığı noktayı açıkça ortaya koyuyor,sivil toplum kuruluşları mantık olarak siyasiler ve siyasetle yan yana durur içiçe olmaz,siyaseti ve siyasetçiyi araç bilir amaç bilmez,ama maalesef bu yönetimin siyasetten ne anladığını defalarca gördük yaşadık,artık Zekeriya beye bunları sormanın bi anlamı kalmadı,

muammer gölcük
muammer gölcük - 9 yıl Önce

sivil toplum kuruluşları çankırıyı temsil etmeye çalışanlar ettiğini söyleyenler bir partinin bir siyasi görüşün uşağı oluyorlarsa yazıklar olsun... önemli olan çakırı önemli olan hak adalet düşüncesi ve çankırı marka şehir olma düşüncesidir...


SIRADAKİ HABER