banner198

Kurşunlu'da zorlu seçim yarışı!

Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana yüzünün gülmediği ilçelerden Kurşunlu farklı bir seçim yarışına sahne oluyor.

Kurşunlu'da zorlu seçim yarışı!
banner145

 Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana yüzünün gülmediği ilçelerden Kurşunlu farklı bir seçim yarışına sahne oluyor.  

 

Belediye yönetimini hiçbir zaman kazanamadığı Kurşunlu için yoğun bir çalışma yürüten Ak Parti, 5 dönemdir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan İbrahim Doğu’yu yenmenin ince hesaplarını yapıyor.  

 

Doktor Şakir Kaymak’ı başkan adayı, ilçenin köklü esnaflarından olan Ruhi Şekeri de İl Genel Meclisi üyesi adayı olarak belirleyen AK Parti, Kurşunlulardan iktidar partisi için destek istiyor. 

 

Adaylar sık sık bir araya gelerek gündem değerlendirmesi yaparken,  AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu da Kurşunlu’da yerel yönetimleri kazanmak için tüm kozlarını oynuyor.

 

Mahalle ve köy muhtar aday adayları ile bir araya gelen Başkan Adayı Şakir Kaymak, Kurşunlu’yu iktidar destekleri ile birlikte yaşanabilir bir ilçe yapmayı hedeflediklerini belirtirken, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ruhi Şeker de ilçenin yıllardır tek adam tarafından yönetildiğini ve yönetimin enerjisini kaybettiğini söyledi.

 

Uzun yıllar ilçede belediye başkanlığı görevin yürüten MHP Adayı İbrahim Doğu’nun da seçim çalışmalarına hız verdiği bildirildi.

 

Doğu, seçmenlerine gönderdiği bilgi mesajında yarın ilçe meydanında yapacağı açık hava toplantısında önemli mesajlar vereceğini kaydetti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 23:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 10 yıl Önce

O onemli mesajlar kalabalık toplamak içindir

SIRADAKİ HABER