banner198

MHP Adayı Şekerci "MHP'ye teveccüh arttı"

MHP Milletvekili Adayı Kadir Şekerci, “24 Haziran seçimlerini Çankırılılara yarenlik edebilmenin fırsatı olarak görüyor ve değerlendiriyorum” dedi.

MHP Adayı Şekerci "MHP'ye teveccüh arttı"
banner145

MHP Milletvekili Adayı Kadir Şekerci, “24 Haziran seçimlerini Çankırılılara yarenlik edebilmenin fırsatı olarak görüyor ve değerlendiriyorum” dedi.

Seçim çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi adayları Kadir Şekerci ve Pelin Yılık, vatandaş, esnaf, resmi kurum, ilçe ve köy ziyaretleri ile Cumhur İttifakı’na destek istiyor. 15 Temmuz sürecinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan teveccühün arttığını ifade eden Milletvekili Adayı Kadir Şekerci, insanların MHP ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Türkiye’nin teminatı ve sigortası olarak gördüğünü anlattı. Ziyaret ettikleri her noktada yoğun ilgi ve alaka ile karşılaştıklarını dile getiren Şekerci, Çankırı’nın üzerindeki küllerden arınmasının, silkelenip ayağa kalkmasının zamanının geldiğini kaydetti. Şekerci, 24 Haziran sonrası çalışmalarına hız vereceklerini vurguladı.

Şekerci şunları kaydetti:

“Bir evladınız, kardeşiniz ve ağabeyiniz olarak ifade etmek isterim ki; önce Allah’a ve sonra size güveniyorum. Şüphesiz siyaset öncelikle insanına ve yurduna hizmet yarışıdır. Ben bunu, Allah’ın izni ile her bir Çankırılıya yarenlik edebilmenin fırsatı olarak görüyor ve değerlendiriyorum. Çankırı’nın Hayırlı Evladıolmak istiyorum.Çankırı bizim ana yurdumuz, baba ocağımız, Devrez, Tatlı Çay ve Acı Çay bizim can suyumuzdur. Derbent ise milli ruhumuzdur. Biz Çankırı’nın evladıyız. Allah, Müslüman Türk şehri Çankırı’mıza ve ülkemize huzuru daim kılsın”

Milletvekili Adayı Pelin Yılık da Çankırı’yı her alanda hak ettiği noktaya getirebilmek adına çalışacaklarını ifade ederken, bugüne dek biriktirdiği bilgi, birikim ve tecrübelerini memleketine hizmet noktasında kullanmak istediğini aktardı.

Yılık, 24 Haziran’a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 09:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih Saglam
Salih Saglam - 6 yıl Önce

Dr Hudaverdi gibi genc ve başarılı birisini MHP'nin saflarına katması çok akıllı bir hareket. MHP ye teveccuhun arkasında gizli başarılar da var.

Hakmı
Hakmı - 6 yıl Önce

Her vekillik te ilk sıra adayı maşAllah yılmadıda

Hasan Cevizoğlu
Hasan Cevizoğlu - 6 yıl Önce

Yuvarlak laflara karnımız tok sandık açılınca teveccüh değil tepki çıkacak.

Yar
Yar - 6 yıl Önce

Mhp ye arttıda size bişey yok kusura bakmayın siz aday olduğunuz sürece bizden oy yok

Gamze s.
Gamze s. - 6 yıl Önce

Bu heralde son seçiminiz olcak inş çankırıya tam çankırılı bi aday istrmiştik

Sevda
Sevda - 6 yıl Önce

Doktor hüdaverdi bey gibi birisini çankırı mhp ye kazandırdığınız için çok saolun aday olmasada o nerde olursa yanındayız

SIRADAKİ HABER