banner306
banner198

MHP Grubunda İltifatlar havada uçuştu.!

Çankırı İl Genel Meclisi MHP Grubunda Çankırı Milletvekili İdris Şahin ve meclis üyeleri arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

banner145
Çankırı İl Genel Meclisi MHP Grubunda Çankırı Milletvekili İdris Şahin ve meclis üyeleri arasında ilginç diyaloglar yaşandı. MHP Ilgaz İl Genel Meclis üyesi Ali Gökçe, İktidar partisi üyeleri ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyleyerek “sudaki balık gibiyiz “ tabirini kullandı.


Çankırı Milletvekili İdris Şahin İl Genel Meclisini ziyaret etti. Beraberinde İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ile birlikte İGM’ye gelen Şahin’i kapıda İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker ve Ak Parti  İl Genel meclis üyeleri karşıladı.


Ak Parti Grubunu ziyaret eden Şahin daha sonra MHP Grubuna geçti. İlginç diyalogların yaşandığı görüşme iltifatların havada uçuştuğu karşılıklı teşekkürlerle son buldu.


Meclisin uyum ve ahengini anlatan MHP Ilgaz İl Genel Meclis Üyesi Ali Gökçe “Güzel dostlarla birlikte çalışıyoruz. O kadar mutluyuz ki sudaki balık gibiyiz bunların yanında. Hiç farkımız yok. Hizmet için bir araya gelmişiz. El ele vermişiz Makul ve mantıklı olaylarda hep beraberiz. Şu ana kadar en ufak bir sıkıntımız olmadı. Bundan iyisi olmaz. Bambaşka bir ortam içinde yaşıyoruz. “ diyerek pembe bir tablo çizdi.


Ali Gökçe’yi “siyasetin ulusu” diye öven Şahin’in sözlerine “O sizin iyiliğinizden güzelliğinizden kaynaklanıyor” diyen Ruhi Şeker’de katıldı. MHP’li Kızılırmak İl Genel Meclis Üyesi Zekeriya Alkaş’ta Ruhi Şeker’e hitaben “O sizin adil yönetiminizden kaynaklanıyor” dedi.


MHP Grup Başkanı Merkez İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Rüştü Özgür’de İdris Şahin ve Ak Parti İl yönetimine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Özgür, “ Meclis başkanımızla bizler MHP meclis grubu olarak devamlı istişare halindeyiz. Alınacak karalarda Çankırı’nın menfaatine olması noktasında gereken yapılıyor. Bizde herhangi kuru kuru bir muhalefet anlayışı yok. Bu noktada da muhalefet olarak gayret ve yapılanları görüyor ve gözlemliyoruz. Çankırı her zaman daha iyilerine layık. Çankırı’nın makus talihini bu dönmede biraz daha değiştiririz diye umut ediyoruz. Çankırı için MHP olarak iktidar partisine her zaman elimizden gelecek yardım ve desteği vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

 

İdris Şahin’de sıcak karşılaşma için İGM üyelerine teşekkür etti. İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Rüştü Özgür konut sorununa dikkat çekerek İdris Şahin’e bu konuda yapılacak her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

 

Bugün buradaki tek gündem maddesinin konut sorunu olduğunu ifade eden Şahin,  “Sekiz yıldır mücavir alanın sınırını genişletmemiz lazım diye dilimde tüy bitti. Yeşili korumak kaydı ile Çankırı’nın mücavir alanını büyütmemiz lazım.” dedi.






Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 05:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
ılgaz
ılgaz - 9 yıl Önce

adam ılgazda ak partiye oy vermeyin desin bir yığın hakaret etsin , ak parti milletvekilide kol kola gezsin ak parti milletvekili senin başbakanına saygın kalmamış , heryere mavi boncuksun

HÜSEYİN UĞUR
HÜSEYİN UĞUR - 9 yıl Önce

Allah muhabbeti̇ni̇zi̇ artirsin.

Ilgaz'lı
Ilgaz'lı - 9 yıl Önce

mhp'li bir il genel meclis üyesi akp'ye oy verin mi dicek yorum yazmak için bi şeyler yazma varsa esaslı yazacağın bir şey onu yaz

SIRADAKİ HABER

banner304