banner306
banner198

MHP Kapdan'a yapılan saldırıya kınayamadı!

Çankırı MHP İL Yönetimim MHP eski İl Başkanı Çetin Kapdan’a yapılan menfur saldırıyı kınamaktan sakınırken ziyadesi ile üzgün olduklarını açıkladılar.

MHP Kapdan'a yapılan saldırıya kınayamadı!
banner145

 MHP İl Başkanı Hidayet Çelik ve Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akbaba  ,  MHP eski İl Başkanı Çetin Kapdan’a yapılan menfur saldırıyı kınamaktan sakınırken  ziyadesi ile üzgün olduklarını açıkladılar.

Çelik ve Akbaba yaptıkları ortak yazılı basın açıklamasında geçtiğimiz günlerde Partililerine yönelik Çankırı'da meydana gelen müessif olaydan dolayı teşkilat yöneticileri olarak ziyadesiyle üzgün olduklarını belirttiler. Açıklamada, “ Bu menfur olayın partimizle uzaktan yakından ilişkisi yoktur.” denildi.

 

Çelik açıklamasında şunları kaydeti:

Olayın kimler tarafından gerçekleştirildiğini bilmiyoruz  hadiseyi araştırmak ve öğrenmek üzere  eski milletvekilimiz Ahmet Bukan ile parti  genel merkezimizi ve genel merkez teşkilat başkanını ziyaret ettiğimizde onlarında olaydan haberdar olmadıklarını öğrendik. Bu müessif olayın asıl ve gerçek sebebinin ne olduğunu  yönetim olarak araştırdığımızı özellikle belirtmek istiyoruz.

 

Türkiye'nin milli birlik ve kardeşliğe en fazla ihtiyacının olduğu bu günlerde camiamız mensuplarının; birbirlerine karşı olması gereken saygınlığına halel getirmekten, mesnetsiz iddialarla birbirimizi zan altında bırakmaktan mensuplarımızı ve partimizi yıpratacak şekilde, içeride tefrike, ayrışmaya, fitne ve fesada meydan vermekten sakınmalarını özellikle istirham ediyoruz.Birlik ve beraberliğimiz adına bütün arkadaşlarımızı her konuda  konuşma ve yorumlarında daha dikkatli yapıcı, birleştirici, suizandan uzak bütünleştirici ülküdaşlık hukukumuzu kuvvetlendirici söz ve davranışlarda bulunmaya davet ediyoruz.

 

Bu hususun zaruret ve önemine dikkat çekerken durumun hassasiyetini siz değerli basınımız arayıcılığıyla kamu oyuna ve partililerimize saygıyla duyuruyoruz.

 

Yaşanan üzüntülerin ''Kol kırılır yen içinde kalır'' düsturu ile sükunet ve sağduyu kapsamında başka yeni yanlışlıklara meydan vermeden camiamız içinde telafi edileceğine inanıyor, hepinize ve partimizin mensuplarına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 03:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
yaşlılar adına
yaşlılar adına - 8 yıl Önce

Kol kırılır yen icinde demekle bu olay kapanmaz aracın pilakasi belli araştırmaya gerek yok benim memleketimde hic kim se dışarıdan gelip bu kahpeligi yapamaz yonetim laf canbazligi yapmayin sizin aciklamalariniz siyasi laf ebeligi bunu kimse yutmadi. mustafa beyin dukkanini dış aridan gelen elinen koymuş gibi bulamaz içeriden bir i var .

EMRE
EMRE - 8 yıl Önce

valla ben bi̇r mhp li̇ olarak sten bi̇zi̇m i̇çi̇n mhp di̇ye bundan sonra bi̇r parti̇ kalmadi onu söleyi̇m sadece ama hata yi̇ne bi̇zde taa ankaradan 5 dallama geli̇b i̇l başkanina saldira bi̇li̇yorsa helal olsun bi̇zlere he bi̇rde mhp li̇ olcaksiniz si̇zlere oy verecez öylemi̇ alirsiniz alirsiniiz

SIRADAKİ HABER

banner304