banner198

MHP'li Kapdan, İrfan Dinç'e meydan okudu

MHP İl Başkanı Çetin Kapdan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Çankırı programı ve programda bir engellinin doğum günü kutlamasıyla ilgili AKP kanadından gelen açıklamalara çok sert cevap verdi.

MHP'li Kapdan, İrfan Dinç'e meydan okudu
banner145

Kapdan, partisinde düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı basın açıklamasını hatırlatıp sözlerinin arkasında olduğunu yineledi.

 

Yaptığı açıklamada 'şehit cenazesi beklerken' ifadelerini kullandığını vurgulayan Kapdan, şehit cenazesi bekletildiği yönünde bir eleştiride bulunmadığını, bunun açılış programıyla alakalı toplumun kendi algısı olduğunu söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun bile bu tür şehit haberleri nedeniyle programlarını iptal ettiklerini ifade eden Kapdan, Bakan Eroğlu'nun Çankırı'daki programının ertelenmemesine tepki gösterdi.

 

Programda kesilen doğum günü pastasından haberdar olmadığını ifade eden Kapdan şunları söyledi:

"İrfan Bey facebook hesabından bir fotoğraf paylaştı. Belediye basın çekti, İrfan Bey'in facebook'undan paylaşıldı. Kendi arkadaşlarını bunu yadırgayıp eleştirdi. Daha sonra İrfan Bey bu fotoğrafları hesabından kaldırdı. Şimdi ardı ardına açıklama yapıyorlar. Benim ne pastadan, ne engelliden haberim yoktu. Kendi yaptığınız eylemden beni neden sorumlu tutuyorsunuz? "

 

- O TÜKÜRÜKLERİ YALATACAĞIM

Kendisine iftira atıldığını ifade eden Kapdan, "Her söyledikleri iftira. O iddialarını ispat etsinler. Aksi takdirde onları müfteri ilan ediyorum. Bizi dinleseler programı iptal edeceklerdi ve bu yanlışa düşmeyeceklerdi. Hala yanlışta ısrar ediyorlar. Ama onlara o boşluğa savurduğu tükürükleri yalatacağım. Bakan programının üstüne düştüler şehidimizi unuttular, biz eleştirince de şehidimize yöneldiler" diye konuştu.

Dinç'ten Kapdan'a ağır veryansın!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 21:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsimsiz
İsimsiz - 8 yıl Önce

Oktay Vural gibi buda şarlatanlık yapıyor Çankırı'yı karıştırmaya çalışıyor milleti birbirine düşürecek aklı sıra ama millet artık kimin ne oldugunu biliyor o yüzden bunlara iktidar nasip olmuyor işte

İsimli
İsimli - 8 yıl Önce

İsimsiz senin yaptigin ne piskolojik olarak insanlari yaniltiyorsun .s recep tayip iyi ve caliskan olabilir onun sayesinde 3 dönemdir baskanlik yapan irfan elle tutlur ne yapti sana söyleyim koca terminali özlemle güvene peşkev çekti zengini zengin yaptı irfan çankırıda başka ne yaptı ? İnsaat sektöründe ve her yönden bi akp li olarak nefret ettim .s belediyeye git bak nerde çakal çukal var hepsi orda halk aptal nasilsa görmüyo çankırı küçük yer zehir zikkim olsun oylarımız

oztrk
oztrk - 8 yıl Önce

ismli '' halk aptal nasılsa görmüyor'' dedikten sonra senin oyunun ne önemi var

Herşey.çankırı.
Herşey.çankırı. - 8 yıl Önce

Yorumunuz onaylanmamıştır

SIRADAKİ HABER