banner198

MHP'li Şekerci “Çankırılılar sizin malınız değil!“

1 Kasım seçimlerinde MHP'den Çankırı Milletvekili adayı gösterilen Kadir Şekerci, Milletvekili Filiz'in AKP İl Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmaya sert bir dille cevap verdi.

MHP'li Şekerci “Çankırılılar sizin malınız değil!“
banner145
1 Kasım 2015 erken genel seçimlerinde MHP'den Çankırı Milletvekili adayı gösterilen Kadir Şekerci, Milletvekili Filiz'in AKP İl Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmaya sert bir dille cevap vererek" haddinizi bilin" dedi.

   

1 Kasım seçimleri sonrası Çankırı da ağır hezimet yaşayan  muhalefet cephesinde ilk suskunluğunu bozan isim Kadir Şekerci oldu.   Hüseyin Filiz'e açık beyanda bulunduğunu ifade eden Şekerci, " Ne Çankırı'nın tapusu sizdedir ne de Çankırılılar sizin malınızdır! Sizi usulünce siyaset yapmaya davet ediyorum. Edebimizden susuyorsak; bu hep susacağımız anlamına da gelmiyor tabi." dedi.

 

Şekerci açıklamasında şunları kaydetti

Son zamanlarda üslubunuzda da konuşma içeriğinizde de çok kolay farkedilir bir tarz değişikliği görüyoruz. Keşke bu değişim daha insani yönde olsaydı da hepimiz takdir etseydik sizi.

Konuşmalarınızda daha sakin ve daha temkinli davranmanızı tavsiye ederim. Fütursuzca ettiğiniz lafların nasıl ve nereye gittiğinin lütfen farkına varınız! Özür haklarınız ve diğer yasal haklarımız baki kalmak üzere; sizi usulünce siyaset yapmaya davet ediyorum. Edebimizden susuyorsak; bu hep susacağımız anlamına da gelmiyor tabi.

Ne Çankırı'nın tapusu sizdedir ne de Çankırılılar sizin malınızdır!

Siz de Çankırı'nın patronu-sahibi değil, Çankırı halkının 'görev verdiği' bir temsilcisiniz; görevinizi layığıyla yapınız! 12-13 senedir yapılmayan icraatları bir an önce gerçekleştirmenizi "4" gözle bekliyoruz. Sizin de dediğiniz gibi "şova gerek yok, görev icraat gerektirir"

Siyasi etik çerçevesinde sizi dikkatli konuşmaya, nezakete ve hadde davet ediyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 00:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
boraerdem
boraerdem - 8 yıl Önce

siz iktidar olma fırsatını çoktan bitirdiniz.devlet bahçeli gibi koltuğa yapışmış bir adama sahip çıktınız,sorgulamadınız.artık iş işten geçti.akp'nin stepnesi olan bahçeliye sırf milletvekili seçilmek için mhp'den kimsenin sesi çıkmadı olabilir.bu da bir türkiye gerçeği...

SIRADAKİ HABER