banner306
banner198

O heykel ayaklar altında!

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi Yolaçtı Köyü'nde PKK mezarlığına dikilen Mahsum Korkmaz heykelinin kaldırılması için mahkemenin verdiği kararı uygulamak için güvenlik güçleri bu sabah harekete geçti.

O heykel ayaklar altında!
banner145
 DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi Yolaçtı Köyü'nde PKK mezarlığına dikilen Mahsum Korkmaz heykelinin kaldırılması için mahkemenin verdiği kararı uygulamak için güvenlik güçleri bu sabah harekete geçti. Heykeli kaldırmak isteyen güvenlik güçlerine toplanan kalabalık engel olmak isteyince olaylar çıktı. Yaralananların olduğu olaylar sonrasında askerler heykeli kaldırdı. Bazı askerlerin heykeli indirdikten sonra ayaklarını heykelin üzerine koyarak poz verdikleri görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 14:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
yalniz kurt
yalniz kurt - 10 yıl Önce

heykele ayak koymalari akpyi besir atalayi rahatsiz etmistir .kesin sorusturma acarlar askerlere.heykel bes gundur orda hukumetin haberi var toplum tepki koyunca yiktilar .bunlarin barış dedikleri vatanı satmak .pkk su an saldirilari devam ediyor .askere polise dur diyorlar.bu hukumet turkse ben kopegim

Yılmaz kurt
Yılmaz kurt - 10 yıl Önce

PKK.mezarlığına Öcalan'ın heykelini dikmek lazım.Mahsum Korkmaz ın heykelinin orda ne işi var bilmiyorum. Insana saygı gösteriliyor.Mahkeme karar vermiş.Dürüstce kaldırmak gerekir.

halil
halil - 10 yıl Önce

bu heykel imha edilmelidir

hayal ay
hayal ay - 10 yıl Önce

o heykelin biran önce ortadan kaldırılması gerekir ve artık herkes sesini çıkartmalı daha yeni şehidimiz oldu artık dur demeliyiz

SIRADAKİ HABER

banner304