banner198

O ilanlara ateş püskürdü!

O ilanlarla MHP Grup Başkan Vekili Tevfik Rüştü Özgür adeta ateş püskürdü.

O ilanlara ateş püskürdü!
banner145

 Çankırı'daki 9 sivil toplum kuruluşu, Yakınkent'e yapılan OSB için gazete ve bilbortlara verdiği ilanlarla Milletvekili Hüseyin Filiz'e teşekkür etmişti. O ilanlarla MHP Grup Başkan Vekili Tevfik Rüştü Özgür adeta ateş püskürdü.

 

Özgür, STK temcilerinin 'teşekkür' adı altında AKP'ye destek verme gafletine düştüğünü ifade ederek, "Biz bu OSB'nin katkılarını asla inkar edemeyiz. Ekonomiye elbette ki çok olumlu katkıları olacaktır. Biz de emeği geçen herkese teşekkür ederiz, lakin bunu seçimlere 4 gün kala yapmak açıkça taraf olmak ve siyasi güdüm altına girmektir. 1 Nisan'da üretime geçen fabrikaya, 4 Haziran'da teşekkür etmenin başka bir izahı olamaz" dedi.

 

İlanın seçim önce yayınladığına dikkat çeken Özgür,  "Bu ilanın altına MHP olarak biz de imza atardık. Çünkü biz memlekete çivi çakandan Allah razı olsun deriz, fakat seçime 4 gün kala yayınlanan ilan kesinlikle art niyetlidir" ifadelerini kullandı.

Özgür, yatırımın gerçekleşmesinde sadece Milletvekili Filiz'in değil, özel idarenin, valinin ve diğer milletvekili İdris Şahin'in de büyük katkısı olduğuna vurgu yaptı.

Çankırı'nın en büyük STK'sı olan Ticaret Sanayi Odası'nın ilanda imzası bulunmadığını belirten Özgür,  ilanın STK'lar ve bürokratlar arasında çeşitli sorunlar yaratacağına dikkat çekti.

 

İlanın AKP seçim koordinasyon merkezi tarafından hazırlandığını söyleyen Özgür, "STK temsilcilerinin bu ilanı vermesi söz konusu değildir. Bu ilan tek merkezden yönetilmiş ve gazetelere gönderilmiş.  Yöneten merkez de AKP seçim koordinasyon merkezidir. İlanlara ödenecek para da AKP tarafından karşılanacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Çankırılı esnafların birçok sıkıntısı olduğunu dile getiren Özgür, STK'ların siyasete bulaştırılmasını kınadı.

 

STK Başkanlarının attığı imzalardan yönetim kurulu ve üyelerinin bilgisi olmadığını ifade eden Özgür, kamuoyunu STK'lar aracılığı ile yönlendirmenin etik olmadığını sözlerine ekledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 16:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
MHP
MHP - 9 yıl Önce

tebri̇k ederi̇m si̇zleri̇ çok doğru söylemi̇şi̇ni̇z...ancak bunu çankiri halkina çok i̇yi̇ anlatmaniz lazim ve hak etti̇ği̇ni̇z mv mecli̇se göndermeni̇zi̇ temeni̇ edi̇yoruz..si̇zlere i̇naniyoruz mhp

SIRADAKİ HABER