banner306
banner198

Pilavcı adaylığını resmen açıkladı!

Çankırı'yı Seviyoruz, Biz Geliyoruz Hareketi, ÇAN-DEF Adaylık Lansmanını gerçekleştirdi.

Pilavcı adaylığını resmen açıkladı!
banner145
 Çankırı'yı Seviyoruz, Biz Geliyoruz Hareketi, ÇAN-DEF Adaylık Lansmanını gerçekleştirdi.

 

Geçtiğimiz  hafta 28 Şubat 2016 tarihinde yapılacak olan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇAN-DEF) yönetimine, “Çankırı'yı Seviyoruz, Biz Geliyoruz Hareketi” olarak aday olduklarını açıklayan Hüseyin Pilavcı, Pendik'te bir restaurantta yapılan lansman toplantısı ile seçim kampanyasının  startın verdi.

 

İstanbul'da kurulu bulunan 150’yi aşkın dernek yöneticisinin katıldığı tanıtım toplantısında Pilavcı, ÇAN -DEF’e neden aday olduklarını, ÇAN-DEF’te planladıkları değişimin ne olduğunu ve hangi projelerle bu yola çıktıklarını anlattı.

 

 

Pilavcı, "Gençliğin dinamik yapısıyla tecrübeli STK yöneticilerini harman ettiğimiz ezber bozacak bir ekip olarak; Çankırı için dertlendik ve bugün bismillah diyerek kollarımızı sıvayarak yola koyulduk".Bu kutlu yolda bizimle aynı yolda yürüyen, tanıtım kahvaltımıza katılım gösteren, destek mesajları yollayan, tebriklerini ileten, ufkumuzu açan, ekibimizi motive eden başta Çankırı Vakfı başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine, siyasi parti yöneticilerine, köy dernek başkanlarına, dernek birlik başkanlarına, iş adamlarına, Platform yöneticilerimize, kadın ve gençlik derneklerimize, gazeteci dostlarımıza, Çankırılı hemşerilerimize, tecrübeli büyüklerimize, hareketimize inanarak beraber hizmet edeceğimiz tüm Çankırılı kardeşlerimize teşekkürü bir borç biliriz." diye konuştu.

 

Çankırı’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin katıldığı toplantıya Çankırı Vakfı (ÇANVAK) Başkanı Sami Soydal,  Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği (OTİAD) Başkanı İlker Karataş katıldı.

 

Pilavcı kahvaltı programında yaptığı açılamada şunları kaydetti:

 

 

Neden Çandef’e Adayız?

 

 

2008 yılında ÇanGenç’i 18 Çankırılı Gençle kurduk;

7 yıllık zaman zarfında; farklı ilçelerine 7 kütüphane, 7 Anaokulu açtık.

Her yıl Ilgaz’ın tanıtımı için “Fest-i Gençlik Ilgaz” adında kayak organizasyonu düzenledik ve Çankırıya 7 yılda 100.000 TL’den fazla turizm geliri sağladık.

30’u aşkın eğitim seminerleri verdik.

 

Edirne, Kütahya, Çanakkale, Çankırı’ya kültür gezileri düzenledik.

Oradaki Bizler projemizle Çankırıdaki başarılı ama imkanı olamayan öğrencileri her yıl İstanbul’da ağırladık.

 

Avrupa Birliği projesi yazma eğitimlerine katıldık ve AB projeleri yazdık.

Atkaracalar ilçemize 500 ağaçlık Nevzat Ayaz Hatıra Ormanı kurduk.

Çankırı Gençliği adına yapmış olduğumuz ve kaliteli, istikrarlı, kurumsal bir yönetim anlayışı ile bir STK’nın nasıl markalaşa bilip, en üst düzeyde temsil edilebileceğini göstermiş olduk. Geniş kitlelere ulaşan faaliyetlerimizi artık sadece Çankırı Gençliğinin değil Çankırılı hemşerilerimizin tamamının hakettiği düşüncesinden hareketle Çankırımız için yaklaşık 2 senedir planladığımız projelerimizin fikri alt yapısını tamamladık ve ÇanDef yönetimine aday olmayı gerekli gördük.

ÇanGenç’te yaptıklarımızı büyüterek Çankırı’nın tamamını kapsayan ve kucaklayan bir yapıda hayata geçirmek istiyoruz.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 04:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304