banner198

Saadet Partililer İftar sofrasında buluştu!

Saadet Partisi Çankırı İl Teşkilatı, Büyük Otel’de Iftar Programı Düzenledi.

banner145
Saadet Partisi Çankırı İl Teşkilatı, Büyük Otel’de Iftar Programı Düzenledi.

Saadet Partisi Çankırı İl Teşkilatı iftar programı tertip etti. İftardan önce Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Çankırı il sorumlusu Yusuf YİĞİTALP, 21. dönem Çankırı Milletvekili Hüseyin KARAGÖZ, il müfettişi Süleyman CANBAZ, il, ilçe başanları, hanım komisyonları ve teşkilat mensupları aileleriyle birlikte katıldılar.

Programda bir konuşma yapan İl başkanı Ömer UZUN, İsrail’in Gazze saldırılarına dikkat çekerek, “Şu mübarek saatte kimseyi üzmek istemeyiz. Ancak siyonist, ırkçı emperyalistlerin zulümleri ve insanlık dışı vahşetleri karşısında içimiz yanmakta, yüreğimiz parçalanmaktadır. Şu mübarek günlerde, iftarında, sahurunda din kardeşlerimize adeta kan kusturulmaktadır. Filistin’de, Musul, Kerkük ve Suriye’de, Keşmir, Doğu Türkistan ve Arakan ile daha bir çok bölgede aynı acılar, aynı zulümler, aynı vahşetler var.

Ömer uzun konuşmasının devamında: “Kardeşlerim, Fatih Sultan Mehmet Han’ın vefatında Vatikan’da şenlikler düzenlendi ve çanlar çalındı. O gün kapatılan çan 530 yıl sonra tekrar çalındı. Heyecanla duran halka verilen cevapta son asrın Lideri Necmeddin Erbakan vefat etti. Onun için bir kere daha çaldı dediler. Işte kardeşlerim 60 kusür yıldır Türkiye’nin kapısında beklediği Avrupanın bakışı bu…Kardeşlerim bizi Avrupa Birliğine almayacaklar. Alsalar ne olacak? Çıkarılan kanunlarla Türkiye’miz, ne yazık ki parçalanmanın, bölünmenin eşiğine getirilmiştir. Geçmişte ihtilalcilerin dahi cesaret edemediği İslam dışı uygulamaları bu müslüman iktidara yaptırdılar. Bu olumsuz gidişata dur diyecek olan ancak Milli Görüş iktidarıdır. Saadet Partisidir. Bu nedenle Saadet Partisi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Takatimizin sonuna kadar çalışmaya azimliyiz, kararlıyız. Bütün kardeşlerimizin de Milli Görüş’e, Saadet Partisine sahip çıkarak ve onu iktidara taşıyarak tarihi sorumluluklarını yerine getirmeleri gerekmektedir. ” dedi.

Ülkemizin sorunlarının giderek arttığına dikkat çeken Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Çankırı il sorumlusu Yusuf YİĞİTALP’te gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak bölgemizin giderek ısındığına ve savaş riskinin artarak devam ettiğine dikkat çekti. İktidarın ülke sorunlarını çözmek yerine, sorunları derinleştirerek artırdığını belirten Yusuf Yiğitalp şöyle konuştu: “Türkiye’nin, milletimizin, bölgemizin ve İslam dünyasının sıkıntıları her geçen gün artmaktadır. Ülkemiz; sosyal, ekonomik, siyasi, ahlaki çöküntü ve maneviyat bakımından işgal altındadır. Irkçı emperyalistlerin etkisiyle ülkemiz parçalanmak istenmektedir. İlk etapta Güney Doğu’yu verecekmişiz. Buna izin veremeyiz. Dara düşenler Türkiye’mize sığınıyor. Allah aşkına soruyorum sizlere bizim başımız dara düşünce bizim gidecek başka bir yerimiz var mı? Milli görüş, ülkemizin sorunlarını görmüş ve çözümlerini ortaya koymuş bir görüştür. Türkiye’nin sorunlarının tek çözüm adresi ise Saadet partisidir, Milli Görüştür. Milli görüşün temelleri sağlamdır. Bu esaslar bellidir ve bizim görevimiz; o esasları öğrenmek ve onlara uyarak çalışmaktır. Başarıyı engelleyen bütün korku ve endişelerden kurtulduğumuz an, tekrar şahlanırız. Yeniden yaşanabilir büyük Türkiye’yi inşâ ederiz. Kan ve gözyaşının olmadığı adil ve yeni bir dünyayı kurmak sizlerin elindedir. Buna inanalım. Kararımızı verelim. Şu sağlam olan dilimizi, ağzımızı, elimizi, ayağımızı, infak ederek malımızı Allah için kullanalım. Beynimizi, aklımızı kiraya vermeyelim. Saadet asrını yeniden inşa etmek için bugün buradan ahdimizi yenilemiş, tazelemiş olarak ayrılalım. Canla başla çalışmalarımızı sürdürelim.”



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 18:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 10 yıl Önce

seçi̇mler bi̇tti̇ di̇ye olsa gerek,bu yıl tüm siyasi partiler kendi parti teşkilatlarına iftar yemeği veriyor.

SIRADAKİ HABER