banner306
banner198

Saadet'te bayrak değişimi!

Orta İlçesinde Yusuf İBİŞOĞLU, Ilgaz ilçesinde de Osman AYHAN Saadet Partisi’nin yeni ilçe başkanları olarak görevlendirildiler.

Saadet'te bayrak değişimi!
banner145

 Orta İlçesinde Yusuf İBİŞOĞLU, Ilgaz ilçesinde de Osman AYHAN  Saadet Partisi’nin yeni ilçe başkanları olarak görevlendirildiler.

 

Görevi teslim alan yeni ilçe başkanları ortak basın açıklamasında şunları kaydetti:

 

"Ülkemizin içinde ve dışında çok önemli olaylar cereyan etmektedir. Özellikler son günlerde meydana gelen olaylar, Milli Görüşün lideri Merhum Prf. Dr.  Necmettin Erbakan hocamızı bir kez daha haklı çıkarmıştır. 20 yıl önce haber verdiği tehlikeler ne yazık ki bir bir gün yüzüne çıkmaya başlamıştır.

 

Toprak ayağımızın altından kaymaktadır. Verilen tavizlerle ülkemiz savaşın ve bölünmenin eşiğine getirilmiştir. Türkiye'nin Millî Görüş'e olan ihtiyacı her zamankinden çok daha fazla hissedilmektedir. Bu nedenle Saadet Partisi olarak şartlar ne olursa olsun, gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz. Azimle, heyecanla, yılmadan yorulmadan şanlı yürüyüşümüz devam etmektedir.

 

Bizden önce görev yapan ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Üstün gayret ve çaba sarfettiler. Görevlerini layıkıyla yaptılar. Allah c.c. kendilerinden razı olsun. Biz de bu göreve layık olmak için elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti göstereceğiz Allahu Teâlâ'nın izniyle.  Bu bir bayrak değişimidir.  Devraldığımız bayrağı en yükseğe çıkarmak boynumuzun borcudur."

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304