banner198

Salim Çivitçioğlu’nun Yeni Hadefi bakın kaç?

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Ak Parti Olağanüstü Kurultayı ile ilgili düzenlediği basın toplantısında MHP İL Başkanı Yusuf Naci Bayındır’a göndermede bulunarak 2015 Genel Seçimlerinde Çankırı’da hedefledikleri oy oranını açıkladı.

Salim Çivitçioğlu’nun  Yeni Hadefi bakın kaç?
banner145
 Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Ak Parti Olağanüstü Kurultayı ile ilgili düzenlediği basın toplantısında MHP İL Başkanı Yusuf Naci Bayındır’a göndermede bulunarak 2015 Genel Seçimlerinde Çankırı’da hedefledikleri oy oranını açıkladı.

 

Ak Parti İlçe Başkanları, yönetim kurul üyeleri ve belediye başkanları ile basın mensuplarının karşısına geçen Salim Çivitçioğlu, “Olağanüstü Kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecek. 27 Ağustos'ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır” dedi.

 

AK Parti'nin iktidara gelmesiyle Türkiye'de birçok alanda ilklerin yaşandığını anlatan Çivitcioğlu, "Partimizi 2001'de kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güçle her soruna el attık. Bugüne dek başkalarının yapılamaz dediği bir çok büyük icraatı gerçekleştirdik, hayalleri gerçek yaptık, ülkemizin çehresini değiştirdik" diye konuştu.

 

Yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açıldı!

Genel Başkanları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ile Yeni Türkiye'nin kapıları ardına kadar açıldığını vurgulayan Çivitcioğlu  “27 Ağustos'ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacak. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara, daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir.” diye konuştu.

 

Ak Parti olarak siyaseti güçlendirdiklerine vurgu yapan Çivitçioğlu, “Demokrasinin önündeki engelleri kaldırdık. İnsan hakları ve özgürlükleri genişlettik. Üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçtik. Çözüm süreciyle, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi perçinledik. Güven ve istikrar ortamını koruduk.” dedi.

 

Bütün vatandaşları 27 Ağustos tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Kongreye davet eden Çivitçioğlu, bir basın mensubunun sorusu üzerine 2015 Genel seçimlerinde Çankırı’da hedefledikleri oy oranını açıkladı. MHP İL Başkanı Yusuf Naci Bayındır’a selamlarını ilettiğini söyleyen Çivitçioğlu, 2015 Genel seçimlerinde Çankırı’da %74 oy oranını hedeflediklerini belirtti.

 

Ak Parti 12 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde Çankırı’da  65,6 oy oranına ulaşmıştı. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 21:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yunus Karaatlı
Yunus Karaatlı - 10 yıl Önce

İnşallah başkanım 80 olur beklentimiz doğrultuda olursa Allah nasip eder inşallah

Yunus
Yunus - 10 yıl Önce

aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış...

SIRADAKİ HABER