banner198

Şehite rağmen güle oynaya pasta kestiler!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı Belediyesinde kestiği doğum günü pastası ile gündeme oturdu.

Şehite rağmen güle oynaya pasta kestiler!
banner145
Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Çankırı'ya yapılan yatırımların açılış törenini gerçekleştirmek için günü birlik  Çankırı'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı Belediyesinde kestiği doğum günü pastası ile gündeme oturdu.



Dün Şırnak'ta bölücü terör örgütünce açılan ateş sonucu şehit düşen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Serdal Uyanık'ın bugün Çankırı Ilgaz'da defnedilmeyi bekleyen cenazesi henüz kaldırılmadan ortaya çıkan bir fotoğraf karesi gündemin ilk sırasına yerleşti.  Çankırı Belediyesini ziyaret eden Bakan Veysel Eroğlu, Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz, Emin Akbaşoğlu ve Belediye Başkanı İrfan Dinç'in hazır bulunduğu bir karede Halim Yavuzer’in yaş günü pastasını kesti. Eroğlu ve beraberindekilerin oldukça neşeli olduklarını gösteren fotoğraf  karesi, şehit ateşi ile kavrulan Çankırı'da büyük yankı buldu. Sosyal medya kullanıcıları bu vurdum duymazlığa tepki gösterdi. 
Şehid'e rağmen açılışın iptal edilmemeside tepki gösterilen bir diğer konu olarak dikkat çekti.


Buna benzer bir olayda Afyonkarahisar'da yaşanmıştı. 5 Eylül 2012 tarihinde 25 askerin şehit olduğu cephanelik patlamasının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e kilim ve plaket veren dönemin Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu'da eleştirilerin hedefi olmuştu.





-Konuyla ilgili diğer haberleri okumak için fotoğrafların üstüne tıkla-

 Kahraman şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı!



Şehit Assubay'ın naaşı Ilgaz'a getirildi!
 
MHP'den Çankırı Belediyesine “şehit“ tepkisi!

 

Şehit ateşi Çankırı'ya düştü!



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2016, 23:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 8 yıl Önce

Lütfen yayınlayın,Bugün başımdan geçen olayı anlatıyım. Belediyeden anons ediliyor saat 15 te ılgaza arac kalkacak diyor,gidiyorum belediyenin önüne bakıyorumki miting havasında acılış vesaire konuşmalar var mikrofonu alan konuşuyor Çankırı da şehit olduğu unutulmuş gibi, yoksa bizi biraz daha kalabalık olsun diyemi oraya topladılar.araçlar saat 15 yerine 16 da kalktı,ancak konuşmalar bitti, birçok insan bu tutuma karşı gelmediler, bizlerden şehidimiz için slm ve dua ilettiler biz yola çıktık cenaze namazına zor şer yetiştik,güya protokolün yani sayın bakanımız, vali,bld başkanı helikopterleri varmış.uçuverdi ılgaza,neyse bizde yetiştîk ama keşke araçlar biraz daha erken kalksaydı ve güzel bir şekilde organize yapılsaydı inanın daha çok kişi gelme şansı bulurdu,hiç ama hiç yakışmadı çankırı belediyesine,Şehidimizin kabri nur mekanı cennet olsun

ziya
ziya - 8 yıl Önce

bunlara tepki gösterenlerin hepsi bunlara oy verenler.ne kadar trajikomik değil mi.

adsizz
adsizz - 8 yıl Önce

Yazıklar olsunnn

kurt
kurt - 8 yıl Önce

bu adamlar kendi rantının peşinde, başta lastikci filiz! senin şehidin bunların çokda umrunda be kardeşim.

Mehmet yıldın
Mehmet yıldın - 8 yıl Önce

Hüseyn filiz kürt zaten

olmadı
olmadı - 8 yıl Önce

kesinlikle hiç yakışıalmadı başka bir günde yapılabilirdi program koyu akpli olarak ben bu davranışı hiç yakıştıramadım eminimki tayyip erdogan beyin haberi olsa asla müsaade etmezdit

SEHİDİM
SEHİDİM - 8 yıl Önce

Allah yolunda öldürülenlere öldüler demeyiniz bilakis onlar diridirler siz idrak edemezsiniz.(bakara-154)
mevlam yakinlarina cook sabir versin zor cok zor

olmadı
olmadı - 8 yıl Önce

Bizler o şehitlerin sayesinde burada rahat yaşıyoruz yapılan gerçekten olmamış.ALLAH(cc)şehidimize rahmet eylesin.ateş düştüğü yeri yakar derler .ailesine ALLAH ım sabır versin.

SIRADAKİ HABER