banner306
banner198

Siyasi yürüyüşüne Çankırı’dan devem dedi!

İdris Şahin, "Siyasi yürüyüşüne Çankırı’dan devem dedi"

Siyasi yürüyüşüne Çankırı’dan devem dedi!
banner145

 Çankırı Milletvekili İdris Şahin şahsı hakkında fısıltı gazetesi tarafından çıkartılan dedikodu ve asılsız ithamlara halkın itibar etmemesini istedi. Şahin, Çankırı dışında siyasi hayatını devam ettirmeyi hiçbir zaman düşünmediğinin altını çizdi.

 

İdris Şahin son günlerde Ankara’dan aday adayı olacağı yönünde çıkan iddialara yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi. 24.Dönem Çankırı Milletvekilliği görevine bir dönem daha sürdürmek istediğini ifade eden Şahin, “Gerek ilimiz merkezinde, gerek köylerimizde, gerekse teşkilatımız içerisinde bulunduğum temaslar esnasında; şahsımın Ankara ili için aday adayı olduğunu hemşerilerim tarafından duymaktayım. Adaylığım mevzusunda son günlerde Çankırı da kim veya kimler tarafından yapıldığını bilmediğim ancak şahsımı rahatsız eden bu dedikodular dolayısıyla açıklama yapma ihtiyacı hasıl olmuştur.” dedi.

 

Şahin, “Hem mesleki hem de siyasi hayatıma başlayıp, icra ettiğim, köylerini, muhtarlarını, ilçelerini ve Çankırı’da yaşayan hemşerilerimin büyük bir kısmını birebir tanıdığım; ihtiyaçlarını ve çözümlerini bildiğim memleketim Çankırı dışında siyasi hayatımı devam ettirmeyi hiçbir zaman düşünmemekle beraber başvurumu bu yönde gerçekleştirmiş olup sadece Çankırı İli için aday adayı olmuş bulunmaktayım” ifadelerini kullandı.

 

Çankırı da çıktığı yola Çankırı’da devam edeceğini vurgulaya Şahin, Çankırılıların şahsı hakkında çıkan bu tarz dedikodulara ve asılsız ithamlara itibar etmemelerini istedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 06:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 9 yıl Önce

7 haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği aday adaylığınız hayırlı ve uğurlu olsun. başarılar dilerim.

ali kara
ali kara - 9 yıl Önce

Helal olsun vekilim dik duruşun yeter

hakki  kesk  basirilar
hakki kesk basirilar - 9 yıl Önce

Basarilarin daim olsun. Sy vekilm

SIRADAKİ HABER

banner304