banner198

Tosyalıoğlu'ndan o listelere hicivli gönderme!

Çankırı'da MHP ve Ak Parti'de Çankırı dışında yaşayan isimlerin listelerin ilk sırasında yer almasına en dikkat çeken tepki Arif Hikmet Tosyalıoğlu'ndan geldi.

Tosyalıoğlu'ndan o listelere hicivli gönderme!
banner145
Çankırı'da MHP ve Ak Parti'de Çankırı dışında yaşayan ve sadece nüfus kağıdında Çankırı yazan isimlerin  listelerin ilk sırasında yer almasına en dikkat çeken tepki Arif Hikmet Tosyalıoğlu'ndan geldi.


Çankırı eski Milletvekili Arif Tosyalıoğlu'nun torunu  ve bir dönem Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Arif Hikmet Tosyalıoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile Ak Parti ve MHP listelerine esprili bir dille en ciddi tepkiyi koyan isim oldu.

 

Bugüne kadar Çankırı'da kamuoyunun hiç tanımadığı isimlerden Recep Dumalı'nın MHP 1. sıra ve Muhammed Emin Akbaşoğlu'nun Ak Parti'de  1. sırada aday gösterilmesini ince bir hicivle yoğuran Tosyalıoğlu, listeye giremeyen aday adaylarının isimlerini de usta bir şekilde yazısının içerisine ekleyerek mesaj verdi.

 

Tosyalıoğlu mesajında şunları kaydetti:

Sevgili Çankırı'm , bugün merakla beklediğimiz adaylarımız nihayet belli oldu. Hayırlı uğurlu olsun diyerek başlıyorum sözlerime, Memleketimde KOÇ'lar gibi GAYRET gösteren onca aday varken, sağ SALİM bir seçime gitmek varken, kurt kuzuya, ŞAHİN kargaya boğduruluyorsa ,üstüne toprak yığılmış FILIZ uğraşacaksa yeniden yeşermeğe vay memleketimin haline, Ancak sorun tek taraflı olsa iyi; DUMANLI bir bulut çökmüş memleketimin üzerine, DOĞUsu da sıkıntılı batısıda, şair Akif dese de doğacaktır vadettiği günler hakkın, kim bilir belki yarın belki yarından da YAKIN, olmadı be AKIF........ BECERemedik gene kendi kendimizi yönetemedik..........

 

Tosyalıoğlu'nun  mesajı günün en çok yorumlanan ve beğenilen paylaşımları arasına girdi.  




Tosyalıoğlu’nun lastiklerini bakın kim çalmış?


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 12:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET GÜMÜŞ
MEHMET GÜMÜŞ - 9 yıl Önce

arif bey yorumunuz tamamiyle dogru bir tesbittir
ve çankırımız birilerinin tezgahı olmaktan kurtulamamktadır

arif kıymaz
arif kıymaz - 9 yıl Önce

selam arif kardeşim evet sahipsiz kaldık gene bizi başkaları yönetecek yazıklar olsun uykuya devam

bir garip yolcu
bir garip yolcu - 9 yıl Önce

çankırıyı ve çankırılıyı tanımayan dayatma adaylar eğer bu şehri rahatsız etmiyorsa,bir bakıma bu şehirde yaşayanlar kendilerine verilen değerin ne olduğunu düşünmelilerdir.

candan
candan - 9 yıl Önce

senin gibi calndan memleket sevdalısı menfati olmayanlar insanlar inşallah bu memlekette çogalıır.size şükranlarım sunuyorum asil ailenin asil evladı...

Doğrucu
Doğrucu - 9 yıl Önce

Keşke herkes siz gibi düşüncelerini içinden geldiği gibi paylaşabilse Say'ın Arif bey siz insanlığa öyle bir ders verdiniz ki lakin bunu anlamak için duyarlı bir kişiliğe sahip olmak gerek...ama nerdeee şimdi siz gibi aslı nesli ASiL insanlar hepsi asimle oluyor teker teker menfaatleri Uğruna insanlıklarından vazgeçiyorlar,haklıyı haksıza tercih ediyorlar....

zeynel ciltaş
zeynel ciltaş - 9 yıl Önce

Ağzına yüreğine sağlık değerli bügümüz öz evlatlara ret övey evlatlara geç bakalım mevlam neyler ne eylerse güzel eyler inşallh

Çankırı dışında yaşayan. ..
Çankırı dışında yaşayan. .. - 9 yıl Önce

Bunlarin Çankırı dışında yaşıyor olması; eskiden Çankırı'da ikamet ettiği için seçilen(!) kendine_müslümanlar olmasın. :?

Alpaslan Türkmen
Alpaslan Türkmen - 9 yıl Önce

bence o sandığa bu iki partiyide gömmek Lazım


SIRADAKİ HABER