banner198

Uzun “Kapımız herkese açık“

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için hazır olduklarını ve bu seçimlerden en büyük bir başarıyla çıkacaklarını söyledi.

Uzun “Kapımız herkese açık“
banner145
Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için hazır olduklarını ve bu seçimlerden en büyük bir başarıyla çıkacaklarını söyledi.


Uzun, yaptığı yazılı basın açıklamasında  seçim takvimine uygun olarak çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtti. Uzun,  “Seçimin İslam ümmeti ve milletimiz hakkında hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Bu seçimlerin yıldızı Saadet Partisi’dir.  İktidarın kamplaştırıcı, ayrıştırıcı politikaları ve ekonomik, siyasal, sosyal anlamda açtığı derin yaralar nedeniyle kaos, kargaşa ve belirsiz bir sürece giren Ülkemizin ufku açılacak, parlayan bu yıldızla insanımıza huzur ve saadet gelecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.  Biz davamıza olan samimiyetimizden elhamdülillah hiçbir şey kaybetmedik. Biz oyların sayıldığı değil tartıldığı güne inanan ve bu gaye ile yıllarca enerjisini kaybetmeden çalışan en dinamik bir dava partisiyiz." dedi

 

- Kendi kurdukları tuzaklara yakalanacaklar-

Uzun, "Tüm karartma, karalama ve iftiralara rağmen sabit kadem olduğumuz sürece hile ve tuzakların Allah’ın cc lütfu ve inayetiyle bir gün mutlaka bozulacağına inanmaktayız. Baskın bir seçime giderek hile ve desiselerle adalet ve insaf ölçülerine sığmayan bir zihniyetle hareket edenler yanlış yapmaktadırlar. Sonu belirsiz bir sürece götürecekleri bugüne kadarki icraatlarıyla açıkça belli olanların hesapları tutmayacak, kendi kurdukları tuzaklara kendileri yakalanarak hüsrana uğrayacaklardır. "ifadelerine yer verdi.


- Projeleri iflas etmiştir -

Uzun,  iktidarın, siyasî partileri ve seçmenleri dost ve düşman diye ayrıştırarak; seçimleri savaşa benzetmesine tepki göstererek, “16 yıldır tek başına iktidar olanların ‘böyle gitmez’ diyerek ani bir kararla baskın seçime gitmelerinin uyguladıkları ekonomik, sosyal ve siyasî projelerin iflas ettiğinin, çöktüğünün açık bir itirafıdır!   "şeklinde konuştu.


- Bu düzen değişecek -

Uzun sözlerinin devamında; "Bundan dolayı bizde ‘bu böyle gitmez, bu düzen değişecek’ diyoruz. Gerçekten de Türkiye'mizin bir çıkışa ve bir değişikliğe ihtiyacı vardır. İşte arzu edilen bu değişikliği gerçekleştirip ülkeyi selamete çıkaracak olan siyasî irade Millî Görüş kadrolarıdır. Millî Görüşün tek adresi ise Saadet Partisi’dir. Bu nedenle, herkese kapımız açık olduğunu ilan ediyor ve Çankırı’lı hemşehrilerimizi daha adil, daha müreffeh, daha huzurlu bir Türkiye için, Yaşanabilir bir Türkiye için, Yeniden Büyük Türkiye için Saadet Partisinin çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz.” dedi.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 01:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304