banner306
banner198

1074 Çankırıspor'da Arslan dönemi

1074 Çankırıspor Olağanüstü Kongreye giderek Alaattin Arslan Başkanlığında güçlü bir yönetim oluşturdu.

1074 Çankırıspor'da Arslan dönemi
banner145

1074 Çankırıspor Olağanüstü Kongreye gitti. Şahinler çay bahçesinde bugün gerçekleştirilen kongre sonrasında Alaattin Arslan ve genç iş adamalarında oluşan yeni yönetim üyeler tarafından göreve seçildi.

Divan Başkanlığını Gençlik ve Spor Müdürü Ekrem Gerginci'nin yaptığı kongrede, Gerginci  1074 Çankırıpspor'a ellerinden gelen desteği sunacaklarını ifade etti.


- Aslan "Nefsi mücadele içerisinde olmaycağız" -
Kulüp Başkanı Alaattin Arslan, Çankırı Postasına yaptığı açıklamada  güçlü bir takım kuracaklarının işaretini verdi. Aslan, "Uzun yıllar futbol oynayan bir isim olarak Futbolun içerisinden gelmiş bir insanım.  Kısa bir süre içerisinde kurulmasına rağmen şehrin takımı olmayı başaran 1074 Çankırıpsor'un yükselişini yakından takip ediyor, destekliyordum. Çankırı futbolunu layık olduğu yere getirmek bir Çankırı aşığı olarak boynumuzun borcu algısı içinde göreve talip olduk. Şimdi üyelerimizin teveccühü ile ekip arkadaşlarımızla birlikte yönetime layık görüldük. Sporsun birleştirici ruhunu en kısa süre içerisinde devreye geçirerek güçlü bir takım çıkartmayı hedefliyoruz. Çankırı adını sportif başarılarla ülke ve uluslararası arenada duyurmak öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır. Ben Çankırı Postası aracılığı ile taraftarımıza ve Çankırı insanına layık olma gayreti içerisinde hareket edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Biz nefsi mücadele içerisinde olmayacağız. Halkımızın desteğine ihtiyacımız var.  Herkes taşın altına elini koymalı. Yeni yönetimin Çankırımıza ve spor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. " dedi.

 

Yönetim şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı: Alaattin Arslan

Yönetim Kurulu Üyeleri: Hakan Aslan Başkan Vekili, Mehmet Silahsız AS Başkan (Futbol Şube Sorumlusu) , Hakan Dereli AS Başkan ( ASFK Yatırım ve Pazarlama Sorumlusu) , İsa Altun AS Başkan (Transfer Komite Başkanı), Emrah Kaymaz Kulüp Müdürü (Basın Sözcüsü) , Şaban Yılmaz Mali İşler Sorumlusu, Atıf Koç Amatör Küme Sorumlusu, Av. Özgür Göktaş Hukuk İşleri Sorumlusu,  Aykut Yaşar Hukuk İşleri Sorumlusu,  Ekrem Şahin Sportif Direktör, Ahmet Usta, Ahmet Ulusoy, Ahmet Dinç, Aziz Mazlum, Metin Küçükertan,  Murtaza Kabalakoğlu, Talip Ulusoğlu, Zeynel Acar, Cahit Yaman, Sema Aytaç, Cafer Ramazan Tütüncü, Erkan Efe.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 10:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selehattin gulburun
Selehattin gulburun - 6 yıl Önce

Allah yar ve yardimciniz olsun bu zor gorevde basarilar dilerim cunku eniyi ben bilirim insAllah cankiri hak eddigi yere tekrar gelir

SIRADAKİ HABER

banner304