banner198

Amatör ligde şampiyon Yapraklı...

Çankırı Amatör Küme Futbol Liginde Yapraklı Belediyespor final mücadelesinde karşılaştığı 1074 Çankırıspor'u 3-2 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Amatör ligde şampiyon Yapraklı...
banner145
Çankırı Amatör Küme Futbol Liginde Yapraklı Belediyespor  final mücadelesinde karşılaştığı 1074 Çankırıspor'u 3-2 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiş düdüğünün çalması ile birlikte futbolcular birbirine girdi.


1074 Çankırıspor ve Yapraklı Belediyespor amatör küme final mücadelesinde Çankırı Atatürk Stadında karşı kaşıya geldi.  İlk yarısı Yapraklı Belediyespor'un 3-0'lık galibiyeti ile kapandı. Maçın ikinci yarısına daha atak başlayan 1074 Çankırıspor ikici yarının  başında attığı golle durumu 3-21'e getirdi. İlerleyen dakikalarda baskısını artıran 1074 Çankırıspor 'da Uğur 54. dakikada ift sarı karttan oyun dışı kaldı. On kişi ile rakibi ile aradaki farkı düşürmeye çalışan Çankırıspor da 89. dakikada Hami kırmızı karttan oyun dışı kaldı. Sahada 9 kişi kalan Çankırıspor uzatma dakikalarında kazandığı penaltı vuruşunu gole çevirerek  maçın skorunu belirledi.


Penaltı sonrası orta hakem Yavuz Bahadır ortanın maçı bitirmesi ile birlikte sahada istenmeyen olaylar yaşandı. Bazı futbolcular birbirine girerken  araya polis ve yöneticiler girdi. Yapraklı Belediyespor şampiyonluk sevincini davul zurna eşliğinde taraftarı ile halay ekerek kutladı. 

 

Amatör ligi şampiyon olarak kapatan Yapraklı Belediyespor gelecek sezon BAL liginde mücadele edebilmek için Çankırı Belediyespor ile baraj maçı oynayacak.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 22:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304