banner306
banner198

Amatör Spor Kulüpleri’ne Yardım

Amatör Spor Kulüpleri’ne 160 Bin TL yardım geldi.

Amatör Spor Kulüpleri’ne Yardım
banner145
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2014 Mali Yılı Bütçesinden amatör spor kulüplerine yardım amacıyla yer alan bütçe ödeneğinden, amatör spor branşlarının idamesi, geliştirilmesi, spor tesisi yapımı, bakım-onarımları, malzeme, araç-gereç alımı ve faaliyetlerde kullanılmak üzere, Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne spor kulüplerine dağıtılmak üzere toplam 100 bin TL gönderildi.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız; Bakanlık tarafından Engelliler Branşında faaliyet gösteren spor kulüplerine de 60 bin TL daha gönderileceğini ifade etti.


Konu ile ilgili açıklama yapan Sayın Valimiz Vahdettin Özcan; “Biz spora olan desteğimizi çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için yapıyoruz. Yarınlarımızın aydınlık olması ve daha zeki, çevik ve ahlaklı bir gençlik yetişmesi için elimizdeki tüm imkânları kullanarak gayret sarf ediyoruz. Spor herkes içindir. Kişinin yaşı, cinsiyeti, sosyal statüsü ne olursa olsun eğlenmek, sağlıklı yaşamak ve insanlarla kaynaşmak için iyi bir yoldur. Spor yapanların daha sağlıklı bir yaşam sürebildikleri düşünüldüğünde toplumda daha fazla insanın spor yapmasının gerekliliği ortadadır. Spor gerek yarışma olsun gerek serbest zaman değerlendirme olsun gerekse izleyici olarak dünya kültürünün önemli bir parçasıdır.” diyerek, yapılacak yardımların ilimizdeki kulüplere hayırlı olması dileğinde bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 05:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304