banner198

Beşiktaş taraftarından şehit duyarlılığı

Çarşı grubuna nazire yapan Çankırı Beşiktaşlılar Derneği, Güneydoğu'da terör örgütü ile çarpışırken şehit olan güvenlik güçlerini de unutmadı.

Beşiktaş taraftarından şehit duyarlılığı
banner145

 Beşiktaş'ın yedi yıl aranın ardından 2015-2016 sezonunda  Süper ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Çankırı sokaklarını karnaval alanına döndürdü. Toplumsal duyarlılıkta Çarşı grubuna nazire yapan Çankırıli Beşiktaşlılar , Güneydoğu'da terör örgütü ile çarpışırken şehit olan güvenlik güçlerini de unutmadı.

Vodofone Arena'da oynanan Beşiktaş -Osmanlıspor maçının bitiş düdüğünü bekleyemeyen taraftar grupları, Çankırı'da  meşaleler ve Beşiktaş bayrakları alarak sokaklara fırladı.  Atatürk bulvarına çıkarak anıt alanı önünde toplanan Beşiktaşlılar, yolu bir süre trafiğe kapatarak şampiyonluğu doyası kutladı. Daha sonra yürüyüşe geçen taraftarlar Necip Fazıl Kısakürek sokağı baştan sona kat ettiler.  Toplumsal duyarlılıkta entelektüel kimliği ile tanınan Beşiktaş'ın meşhur Çarşı grubuna nazire yapan Beşiktaşlılar, Güneydoğu'da terör örgütü ile süren çatışmalarda şehit olan  güvenlik güçlerini de unutmadı. Yürüyüşlerini bir alışveriş merkezi önünde durduran taraftarlar "Şehitler ölmez, vatan bölünmez " sloganı attılar. Daha sonra İstiklal Marşını hep bir ağızdan okuyan taraftarlar ezeli rakipleri Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı da es geçmeyerek " Aziz Yıldırım şike yapsana" sloganı ile sokakları inlettiler.

 


Yine Beşiktaş forması ile kutlamalar katılan Ali Osman Yılmaz adlı taraftar, Şırnak'ta teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan Merkez Ayan köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Burak Çocar'ın posterini elinde taşıdı. Yılmaz'ın bütün çoşkulu kutlamalara rağmen gözlerinin yaşlı olması dikkatlerden kaçmadı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 14:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Güven Ertürk
Güven Ertürk - 8 yıl Önce

Haberi yapan arkadaş bana haberin kaynağını açıklayabilecek mi ?

SIRADAKİ HABER

banner304