banner306
banner198

Çankırıspor bu lige ait değil!

Çankırısporun bu lige ait olmadığını söyleyen Hakan Yılmaz, gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak, tekrar 2. Lige çıkmak istedikleri iddiasında bulundu.

Çankırıspor bu lige ait değil!
banner145

 Çankırıspor Konyasporlu Serkan Abaz’ı renklerine bağladı. Transfer görüşmesinde Serkan Abaz’a Çankırısporun bu lige ait olmadığını söyleyen Hakan Yılmaz, gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak, tekrar 2. Lige çıkmak istedikleri iddiasında bulundu.

 

Konyalı futbolcu Serkan Abaz 3. Lig ekiplerinden Çankrıspor ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon başında Konya Anadolu Selçukspor forması ile sezona başlayan ve sezonun yarısında daha fazla forma şansı bulmak için 3. Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor ile anlaşan Serkan, yeni sezonda Çankınspor forması İle boy gösterecek.

 

Bu transferin kendisi için önemli olduğunu söyleyen Serkan Abaz, geçen sezon 2. Lig’den bir alt lige düşen Çankınspor ile 2 yıllık anlaştığını belirterek, "Hocamız ile görüştüm Kendisi de Çankırısporun bu lige ait olmadığını, gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak, tekrar 2. Lige çıkmak istediklerini söyledi. Bende teklifi kabul ettim İnşallah burada güzel bir iki sezon geçiririm ve ilerleyen yıllarda berim için daha üst liglere çıkmamda katkısı olur" dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 07:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serdar Kıymaz
Serdar Kıymaz - 10 yıl Önce

doğru söylemiş hoca bu hoca ile zaten takım 3. ligden de düşer :)))))

Kerim
Kerim - 10 yıl Önce

çankırıspor hatta bu dünyaya ait değil )))

Erkan Efe
Erkan Efe - 10 yıl Önce

güleyımmi aglayayımmi ercan abı bu habere

cankiri
cankiri - 10 yıl Önce

Evet cankirispor vecankirili sporseverler hak etmiyor fakat onlari futboldan sogutanlar fazlasıyla hak ediyor

SIRADAKİ HABER

banner304