banner198

Digitürk ile yeniliklere hazır olun!

Digitürk ile yeniliklere hazır olun.

Digitürk ile yeniliklere hazır olun!
banner145

 Digitürk ile yeniliklere hazır olun. 2000 yılından itibaren dijital yayıncılık hizmeti sunan ve bu konuda Türkiye’nin en yetkin firması konumunda bulunan Digitürk, zamanın teknolojilerini iyi kullanmayı biliyor. Birbirinden özel yayın ağları sayesinde unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlayan Digitürk, High Defination olarak bilinen Hd teknolojisini en iyi şekilde kullanan yayıncılar arasında bulunuyor.

 

Digitürk, muhteşem tematik kanallara sahip. Eşsiz yayın ağı sayesinde spordan belgesele, filmden diziye, çocuk eğlence kanallarından yetişkin içeriklere kadar pek çok tematik kanal Hd kalitesiyle ekranlarınıza geliyor. Normal bir yayın ağına nazaran 5 kat daha fazla çözünürlük sunan Digitürk Hd kanalları ile hayatı akışına bırakabilirsiniz. Konsept yayınları sayesinde aradığınız tüm kanalları ayağınıza getiren Digitürk, bu yayınları HD olarak izlemenize olanak sağlıyor. Muhteşem bir dünyaya ilk adımı atabilmek için sahip olacağınız Digitürk Hd kanalları sayesinde  birbirinden güzel programları izleyebilme şansına erişebileceksiniz. Digitürk Hd paketleri aylık 10,99 TL’den başlayan küçük fiyatlarla sahip olabileceğiniz paketleri içeriyor. İlk beş ay ödenecek bu tutarın ardından Hd yayın kalitesinin muhteşem deneyimine merhaba diyebilirsiniz. Digitürk Hd kanallarının yer aldığı paketlerin detaylarına  doğrudan satış kanalı sayfamızdan ulaşabilirsiniz.  Digitürk Hd yayınları için size verilen uydu kutuları ücretsiz olarak kullanımınıza sunulacak. Kutunun arızalanması veya bozulması halinde ise yenisi ile değiştirilir. Hd yayın kalitesi, normal bir yayına oranla 5 kat daha fazla çözünürlüğü size sunar. Muhteşem fırsatları değerlendirerek bu paketlerden yararlanmak isterseniz sizin için özenle hazırlanmış paketleri inceleyebilir ve bir tanesini tercih edebilirsiniz.

 Digitürk Hd paketleri bazı hediyeleri de beraberinde getiriyor. Dilediğin yerde uygulaması bu paketler ile kazanılacak en güzel hediyelerden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. En sevdiğiniz programları, film, belgesel, spor müsabakası gibi yayınları ister webde, ister tv’de isterseniz de tablet veya bilgisayarınızda Dilediğin yerde ve Dilediğin zaman uygulamalarıyla birlikte rahatlıkla takip edebileceksiniz. Kişiye özel bir yayın deneyimi amacıyla kullanabileceğiniz bu uygulamalar, hiçbir ücret ödemeden yararlanabileceğiniz Digitürk avantajlarından yalnızca bir tanesi olarak karşınıza çıkacak. Digitürk HD paketlerinin avantajlarını bireysel başvuru sayfasından değerlendirmeniz mümkün olacak.

 

Digitürk muhteşem tematik kanalları harika fırsatlar ile ayağınıza getiriyor. Birbirinden özel ve güzel kanalları kampanyalı fiyatlar ile size ulaştıran Digitürk, HD paketleri sayesinde keyif dolu bir tv deneyimini evlerinize ve iş yerlerine ulaştıracak. Digitürk HD paketleri arasında bulunan kanallarda film, dizi, spor, belgesel, çocuk veya yetişkin içeriklere paketiniz dahilinde ulaşabileceksiniz. Dijital dünyanın etkileyici yanlarını takip edip muhteşem fırsatları değerlendirmek için Digitürk dünyasına katılabilirsiniz. Digitürk’ün size özel hazırladığı Hd paketleri sayesinde birbirinden özel tematik kanalların güzelliğini yaşayabilme şansına sahip olacak, aynı zaman da muhteşem bir dünyanın tam ortasında kendinize yer edineceksiniz. İlk 5 aylık süreç içerisinde 10,99 TL’den başlayan fiyatlara sahip olacağınız bu deneyim, eşsiz yayın akışıyla adeta sizi büyüleyecek. Digitürk’ün büyülü dünyasına katılmak ve fırsatları değerlendirmek için hemen aboneliğinizi başlatabilir ve harika fırsatları yakalayabilirsiniz.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 03:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304