banner198

Efe, “Futbolcularımıza hain ve ahlaksız söylemde bulunuldu!

1074 Çankırıspor Kulübü Başkanı Erkan Efe Yapraklı Belediyespor ile oynadıkları olaylı maçla ilgili zehir zemberek bir açıklamada bulundu.

Efe, “Futbolcularımıza hain ve ahlaksız söylemde bulunuldu!
banner145
1074 Çankırıspor Kulübü Başkanı Erkan Efe Yapraklı Belediyespor ile oynadıkları olaylı maçla ilgili zehir zemberek bir açıklamada bulundu.

 

Efe, yazılı açıklamasında şaibelerin önüne geçilmesi için hakem atamalarının şeffaflık çerçevesi içerisinde hafta içi duyurulmasını istedi..

 

Pazar günü Yapraklı’da oynanan müsabakanın tam bir fiyaskoya dönüştüğünü ifade eden Efe, “Maç öncesi hakemlerin neden değiştirildiğini anlayamıyoruz, cevabı aradığımızda cevap bulamıyoruz. Oyuncularımıza yapılan sert faullere hakemin neden müdahale etmediğini anlayamıyoruz.” dedi.

 

Maç sonrası Yapraklı seyircisi içerisinde yer alan bazı kendini bilmez taraftarların kendilerine ve oyuncularına saldırdıklarını anlatan Efe, olayların özellikle kendi memleketi olan Yapraklı’da yaşanmasının kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.

 

Efe, bu hafta sonu cumartesi saat 13:00 ‘da kendi sahalarında ilk oynayacakları İl Özel İdaresi maçına bütün sporseverleri davet etti.

 

Efe, sporun dostluk kardeşlik ve arkadaşlığın kurulduğu bir faaliyet olduğunu kimsenin unutmamasını istedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 23:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gökmen
Gökmen - 9 yıl Önce

yapraklının bal ligine gidecekmiş gibi hırslı oynamasını anlamıyorum.çünkü yapraklı geçen sene şampiyon olduğu halde bal ligine gitmediği için bu sene şampiyonda olsa asla bal ligine kurallar gereği gidemiyor.ikinci olan bal lige gider.haberiniz olsun...

cafer
cafer - 9 yıl Önce

nasıl gideceginiz bi açıkla bakıyım ne bal gine gidebiliyorsunuz ne piayoffa katıla biliyorsunuz bilmiyasan açda oku t.f.f yi bal ligine gitmeyen takım ceza alır

SEMİH
SEMİH - 9 yıl Önce

son 20 dakikayi 1074 eksi̇k oynadi dogru ondan şeffaflik i̇ster

Zamanla Düzelir
Zamanla Düzelir - 9 yıl Önce

bal ligine katılamama gibi bir durum kesinlikle yok. haberin tamamı asılsız ve yalandır. hakkeme kafa atan, küfür eden ve kendi aralarında kavga eden bir 1074 takımı vardır. yapraklı hakkında hekem ve gözlemci raporlarında bir ibare yer almamaktadır. ama alayabiliyoruz acınız büyük... çankırı esnafıda nasıl bir takımı destekliyor görsün paralarınızı camilere filan verinde sevaba yetin bence..

SIRADAKİ HABER