banner198

Kahraman, şampiyon Kurşunlu Belediye Spordur

Kurşunlu Belediyespor Kulüp Başkanı Zekeriya Kahraman, Tartışmaya gerek yok! Şampiyon Kurşunlu Belediye Spordur.

Kahraman, şampiyon Kurşunlu Belediye Spordur
banner145
 

Çankırı Amatör Liginde erteleme maçına çıkmayan Çankırı Spor  büyük bir tartışmanın fitili ateşlendi. Kurallara göre hükmen yenik sayılması ve 3 puanı silinmesi gereken Çankırıspor cephesinden gelen, aracımız arızalandı, futbolcularımız zehirlendi savunmasına Kurşunlu Belediyespor Kulübü Başkanı Zekeriya Kahraman'dan  cevap geldi.

- Tartışmaya gerek yok-

Prosedürün işlemesi halinde Şampiyonluğu tescillenecek olan Kurşunlu Belediyespor Kulübünün Başkanı Zekeriya Kahraman," Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok, Şampiyon Kurşunlu Belediye Spordur" dedi. Federasyonun yayınladığı kuraların açık ve net olduğunu hatırlatan Kahraman, maça çıkmayan takım hükmen mağlup sayılmakla beraber puanında tenzil (silinir) bu açık ve nettir" ifadelerini kullandı.

 

- Çankırıspor kendi ayağına sıktı -

Kahraman," Biz Çankırıspor'u misafir ettik, bizi yendiler seyircilerimizde kendilerini alkışladılar. Bizlerde başarı dileklerimizle uğurladık. Ancak Çankırıspor maça çıkmayarak kendi ayağına sıkmıştır. Şampiyon Kurşunlu Belediyespor'dur." yorumunda bulundu.

Federasyonun kendi aleyhlerine karar vermeyeceğine inandığını aktaran Kahraman, "Federasyon kendi kuralını yok sayıp aleyhimize karar verirse, Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Bizde olayaı yargıya intikal ettiririz. Avukatlarımızdan aldığımız bilgiye göre ; Mahkemece, sporcuları taşıyan otobüsün plakası ile yol boyunca kamera kayıtları incelenir, doktor raporları ve hastane kayıtları incelenir, sporcuları Ankara'da ir alıveriş merkezinde görenler var. Buradaki kamera kayıtları incelenir maç saatinde nerede oldukları tespit edilir ve buna benzer bir çok delil incelenerek mahkeme kararını verir demişlerdir. Bizde mahkeme kararına saygı duyarız." dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 10:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf ÖZ
Yusuf ÖZ - 6 yıl Önce

tebri̇kler kurşunlu spor tekni̇k heyeti̇ ve sporculari olay bi̇tmi̇şti̇r sampi̇yonuz

SIRADAKİ HABER

banner304