banner198

Karakartallar'dan ezeli rekabete töre selamı!

Çankırı Beşiktaşlılar Derneği Şehit Mehmet Demir İlkokulu öğrencileriniz ziyaret ederek bir sosyal sorumluluk örneğine imza attılar.

Karakartallar'dan ezeli rekabete töre selamı!
banner145
Çankırı Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği ve Üniversiteli Beşiktaşlılar Topluluğu  Çankırı'nın Tüney köyünde bulunan Şehit Mehmet Demir İlkokulunda okuyan  minik kardeşlerini ziyaret etti.


Sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam eden Çankırı Beşiktaşlılar Derneği Şehit Mehmet Demir İlkokulunda bulunan minik kardeşleri için kırtasiye yardımı programı düzenledi. Minikleri okullarında ziyaret eden dernek ve ünibjk yöneticileri miniklere çeşitli hediyelerde bulundu.


Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Çankırı İl Başkanı Oğuzhan Akbaba Şehit Mehmet Demir İlkokulunda okuyan  öğrenci kardeşlerini  mutlu etmek için çeşitli programlar yaptıklarını belirterek şunları kaydetti:

Bir küçüğün, Büyük hayallerine destek ol isimli proje başlattıklarını dile getiren Oğuzhan Akbaba Üniversiteli Beşiktaşlı kardeşlerimizin destekleriyle kısa zamanda büyük bir yardım topladıklarını dile getirdi. Beklediklerinden daha büyük bir destek olduğunu söyleyen AKBABA duyarlı olan herkese teşekkür etti. 

Toplanan yardımları öğretmenlere teslim eden Beşiktaşlılar daha sonra öğrencilerle oyunlar oynayarak vakit geçirdi.


Çankırı  Beşiktaşlılar Derneği Olarak Sosyal sorumluluk projelerimize ara vermeden devam edeceğiz. İnşallah bu etkinliğimiz örnek bir davranış olur"

Akbaba, programda kendilerine destek veren Era Yatırım Holding sahibi Alpay Ünal'a ve destek veren esnaflara minikler adına teşekkür etti.

-Ezeli rekabete Töre selamı- 
Öte yandan 2015 yılının son derbisinde Galtasara'ı 2-1 yenen maçın 2. golünü attıktan sonra B
eşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin eliyle yüzünü kapatarak gol sevincini yaşaması sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geliyordu. Beşiktaş Taraftarlar Derneği ve öğrenciler toplu halde çekildikleri fotoğrafta ellerini yüzlerine kapatarak töre selamı ile ezeli rekabete atıfta bulundular.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 02:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304