banner198

Küme düşen futbolcuların yıkıldığı anlar kamerada

1074 Çankırı Spor karşılaşması sonucunda sayısız fırsatları değerlendiremeyerek ligden düşen Sincan Belediyesporlu futbolcularının yıkıldığı anlar kameraya yansıdı.

banner145

1074 Çankırı Spor karşılaşması sonucunda sayısız fırsatları değerlendiremeyerek  ligden düşen Sincan Belediyesporlu futbolcularının yıkıldığı anlar kameraya yansıdı.

Geçtiğimiz hafta sonu Çankırı Atatürk Stadından Bölgesel amatör Ligi 6. Grup'ta oynanan 1074 Çankırı Spor, Sincan Belediyespor karşılaşmasının son anları kameralara yansıdı. Ligde kalma umudunu son haftaya bırakan Sincan Belediyespor futbolcuları önlerine gelen eşsiz fırsatları değerlendiremeyerek adeta kendi bacağına sıktı. Ligde kalmak için galibiyetten başka şansı olmayan Sincanspor,  2 oyuncusu kırmızı kartla oyundan atılarak 9 kişi kalan 1074 Çankırı Spor'la 1-1 berabere kaldı. Maçta lehine verilen bir penaltıyı da atamayan Sincan Spor, 8 dakika uzatma verilen karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte stadının çim sahasına yıkılıp kaldılar. Uzun süre üzerlerinden şoku atlatamayan sporcular, daha sonra 1074 Çankırıspor teknik ekibi ve oyuncuları ile kısa süreli arbede yaşadı. Olaya polis ve jandarma ekipleri müdahale ederek iki takım oyuncularını ayırdı.



Misafir takım oyuncuları, soyunma odasına gönderilirken yeni bir kavga yaşanmaması için 1074 Çankırı Spor futbolcuları soyunma odasına alınmadı. Futbolcular bir müddet sahada bekledikten sonra tribüne çıkarak olayların yatışmasını beklediler.



Öfke nöbetine kapılan bazı Sincansporlu futbolcuların soyunma odasına tahrip ettiği, lavabo aynaları ve soyunma odasının kapısını kırdıkları  görüntüler ortaya çıktı. Sincanspor'un beraberliği ise Ankara takımı olan Keçiören Belediyesi Bağlum Sporun BAL liginde önümüzdeki sezonda kalmasını sağladı.












Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 10:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
melih
melih - 6 yıl Önce

sakamısınız siz ya sincan belediyespor sıralamada 8. konumda nasıl küme düsüyo :)

SIRADAKİ HABER

banner304