banner198

Maça hakem atamayı unuttular

Çankırı Amatör Küme U-16 Ligi'nde skandal bir olay yaşandı. Çerkeş Belediye - Kurşunlu Belediye maçına hakem ataması yapılmadı.

Maça hakem atamayı unuttular
banner145

Çankırı Amatör Küme U-16 Ligi'nde skandal bir olay yaşandı. Çerkeş Belediye - Kurşunlu Belediye maçına hakem ataması yapılmadı.


Çankırı İl Hakem Kurulu, U-16 Ligi'nde Çerkeş Belediye ile Kurşunlu Belediye Spor'un karşılaşacağı mücadeleye hakem atamayı unuttu.


Fikstüre göre 12.00'da Çerkeş stadında başlaması beklenen mücadele için iki takım oyuncuları da ısınmak için sahaya çıktı. Maç saati geldiğinde ise karşılaşmayı yönetecek hakem ortalıkta yoktu. Sahaya çıkan iki takım oyuncuları hakemsiz şekilde seremoniye çıkarak trajikomik durumu protesto etti. 


Olayın ardından iki takım yöneticileri Çankırı İl Hakem Kurulunu arayarak durumu belirtti ve mücadele için hakem ataması yapılmadığı öğrenildi.


Unutulan hakem ataması, uyarıların ardından gerçekleşti ve mücadele için Çankırı'dan hakemi
lerin gelmesi beklendi. Futbolcular portatif tribünlere çıkarak hakemi bekledi. Karşılaşma hakemin gelmesi ile  iki saat gecikmeli olarak başladı.





- Gayri ciddiliğe protesto -

Öte yandan iki takım futbolcuları maçı ciddiye almayarak atamayı unutan İl Hakem Komitesini protesto etti.  Orta hakemin başlama düdüğünü çalması ile birlikte santra atışını kullanan  bir futbolcu topu gelişi güzel bir vuruşla karşı yarı sahaya gönderdi. Hiç bir futbolcu yaklaşık 1 dakika boyunca topa müdahale etmeyerek duruma tepki gösterdiler.



Hakem ataması unutulan mücadeleyi Kurşunlu Belediye  4-0 kazandı.


 Çankırı'da amatör spor kulüpleri can çekişiyor

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 22:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çerkeşli
Çerkeşli - 7 yıl Önce

daha önceden yapılması gereken atamayı yapmayıp görevi savsaklamak, daha net ifade ile maçın oynanmasını tehlikeye düşürmektir. hakemleri yol yorgunu şekilde maçlara çıkartarak hakem performansını sabote etmektir.

SIRADAKİ HABER

banner304