banner198

Şampiyon TOBB Fen Lisesi taraftarı çoştu

Çankırı TOBB Fen Lisesi Erkek ve Kız Basketbol Takımları Çankırı’yı Bölgede temsil etmeye hak kazandı.

banner145

Çankırı'da düzenlenen okullar arası gençler Basketbol şampiyonasında TOBB Fen Lisesi'nin taraftarı, şampiyon olan takımlarını çılgınca destekleyerek taraftar desteği nasıl olurmuş gösterdi.


Çankırı'da seyircilerin salon sporlarına ilgisizliğine nazire yapan görüntüler okullar arası basketbol müsabakasından geldi. Fen lisesi öğrencileri erkek basketbol takımını müsabakalar boyunca yaptığı tezahüratlarla destekleyerek şampiyonluğun göğüslenmesinde önemli bir rol üstlendi.    



Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası gençler Basketbol İl müsabakaları finalinde Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesini 91-56 yenen Çankırı TOBB Fen Lisesi erkek takımı şampiyon oldu.  TOBB Fen Lisesi Erkek ve Kız Basketbol Takımları Çankırı’yı Bölgede temsil etmeye hak kazandı.

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası gençler Basketbol İl müsabakaları finalinde Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesini 91-56 yenen Çankırı TOBB Fen Lisesi erkek takımı şampiyon oldu.  TOBB Fen Lisesi Erkek ve Kız Basketbol Takımları Çankırı’yı Bölgede temsil etmeye hak kazandı.Çankırı TOBB Fen Lisesi Erkek Basketbol Takımı, ilk maçında 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesini 88-30, ikinci maçında Çankırı Lisesini 76-41, üçüncü maçında  Hacı Muradı Veli İmam Hatip Lisesini de 66-37 yenerek grubunu lider bitirdi. Yarı Final maçında Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 89-42,Finalde ise Nevzat AYAZ Sosyal Bilimler Lisesini 91-56 yenerek şampiyon oldu.


Maç boyunca takımlarını büyük coşkuyla destekleyen ve tribünde renkli görüntüler oluşturan TOBB Fen Lisesi öğrencileri; müsabakaları  izleyenler tarafından da takdire şayan bir taraftarlık örneği gösterdikleri için maçtan sonra övgüyle bahsedildiler.

 

Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlar;

1.      Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi   

2.      Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi  

3.      Gazi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

4.      15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi                  


 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 04:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304