banner198

Tarihi hezimet Çankırıspor'a gol oldu yağdı!

Gölcükspor Çankırı'ya gol oldu yağdı. Çankırıspor ağlarına yarım düzine gol attı.

Tarihi hezimet Çankırıspor'a gol oldu yağdı!
banner145

 Grupta Play-Off iddiasını sürdürmek isteyen Gölcükspor, dün grubun son sırasında yer alan Çankırıspor ile karşılaştı. Kırmızı siyahlılar rakip filelere yarım düzine gol bıraktı.

 

 

Gölcükspor, dün sahasında kümede kalma mücadelesi veren Çankırıspor ile karşılaşatı. Maça oldukça etkili başlayan Gölcükspor, 13. dakikada Muhammet Aran’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısını bu skorla tamamlayan kırmızı siyahlılar, ikinci 45 dakikanın hemen başında genç oyuncusu Oğuzhan ile farkı ikiye çıkarttı. Bu dakikadan sonra gardı düşen rakibi karşısında oyunu istediği gibi yönelendiren Gölcükspor peş peşe gollerle farkı iyice açtı.

 

Önce 67’de Aykur, ardından 71’de Yeldar kırmızı siyahlıları iyice rahatlattı. Karşılaşmanın son bölümlerine 4-0 önde giren kırmızı siyahlılar müsabakanın uzatma dakikalarında önce oyuna ikinci yarıda dahil olan Emre Kürküt, ardından da Polat ile bir gol daha bularak sahadan 6-0’lık farklı galibiyetle ayrıldı. Kırmızı siyahlılar bu skorla gruptaki yerini sağlamlaştırırken, önümüzdeki hafta oynayacakları Sivas Dört Eylül Belediyespor maçı öncesinde de moral depolamış oldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304