banner198

U-17 Futbol ligi heyecanlı başladı

Çankırı U-17 Futbol ligi Kurşunlu Belediye Spor ve Orta Belediye Spor arasında hafta sonu oynanan karşılaşma ile başladı.

U-17 Futbol ligi heyecanlı  başladı
banner145

Çankırı U-17 Futbol ligi Kurşunlu Belediye Spor ve Orta Belediye Spor arasında hafta sonu oynanan karşılaşma ile başladı.


Orta stadında oldukça güzel bir havada oynanan karşılamayı Kurşunlu Belediye Spor, 5-1'lik farklı bir skorla kazandı. Karılaşmaya Orta Spor Kulübü Başkanı ve takım antrenörü Sami Onay'ın hakemlere tepkisi damgasını vurdu. Onay, orta hakem Ali Altun tarafından sahadan çıkartılmasına  direnerek maçın 5 dakika durmasına neden oldu. Onay, hakemlerin taraflı davrandığını söyleyerek büyük tepki gösterdi. Onay'ın sahadan çıkması ile maç kaldığı yerden tekrar devam etti. Haftanın bir diğer maçında ise Ilgaz Spor'a evinde ağırlayan  MKE Çankırı Spor rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Yapraklı Belediye Spor haftayı bay geçti.



Öte yandan U-17 ligine MKE Çankırı Spor, Orta Belediye Spor, Kurşunlu Belediye Spor- Yapraklı Belediye Spor ve Ilgaz Spor takımları katılıyor. İki devre usulü ile oynanacak olan karılaşmalarda her hafta bir takım bay geçecek.



Önümüzdeki hafta cumartesi günü  Yapraklı'da Yapraklı Belediye Spor ile Kurşunlu Belediye Spor takımları  saat: 13.0'da karşı karşıya gelecek. Haftanın diğer maçı pazar günü Orta Stadında Orta Belediye Spor ile MKE Çankırı Spor arasında yapılacak.

U-17 Fikstürü şöyle:

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304