banner306
banner198

Çankırı'da İntenet bağlantısı çöktü Türkiye ayağa kalktı

Akşam saatlerinde Çankırı ve Türkiye’nin birçok yerinde internet bağlantısı sorunu yaşandı. Kullanıcılar internete bağlanamadı. Sosyal medyada internet kesintisiyle ilgili çok sayıda mesaj paylaşıldı.

Çankırı'da İntenet bağlantısı çöktü Türkiye ayağa kalktı
banner145
Akşam saatlerinde Çankırı ve Türkiye’de yaşanan  internet  kesintisi nedeniyle  kullanıcılar   yurt  içi ve  yurt  dışından Türk  internet  sitelerine ulaşmakta zorluk yaşadılar.

#TurkTelekomRezilliği adı altında açılan  sayfada  binlerce kişi Türk Telekom için bir çok  mesaj  attı. Yetkililerle görüşmemizde ise bunun teknik bir alt yapı sorunu olduğunu ve bu sorunun çözüldüğü dile  getirildi .

İnternet  bağlantısı yapamayan  kullanıcılar   internet   şirketlerinin  çağrı merkezlerini adeta kilitlediler.

Türk Telekom’un  internet   servis  sağlayıcıları (ISP) ile yaşadığı bağlantı sorunlarından dolayı yaşanan kesinti bazı bölgelerde halen devam ediyor.

Türkiye’nin büyük  bölümünü  etkileyen  internet  kesintisi  sosyal medyada  da büyük yankı yarattı.

İnternete  giremeyen vatandaşlar tekrar bağlantı sağladıktan sonra  özellikle   twitter ’da kesintiyle ilgili çok sayıda  mesaj   paylaştı .

İşte o tweetler:

@behzatc_8 dk

şimdi  internetimiz  var çöküyor. milli şef  döneminde   internet  bile yoktu.  internetimiz  olduğu için başbakanımıza şükür ederim .

 ‏@semihvaroll11 dk

ttnet diye YAZILIR insanları çıldırtan  internet  tanesi diye OKUNUR

@grumpycatty20 dk


Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2013, 00:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304