banner198

Arow Bayan Ayakkabıları

Arow Bayan Ayakkabıları

Arow Bayan Ayakkabıları
banner145

 Moda tutkunu kadınlar ve ayakkabı aşkı. Bayanların en sevdiği aksesuar alan ayakkabıların sayısı ne kadar fazla olursa olsun, hiçbir zaman abartılı görünmez. Her ayakkabı başka bir aşk ve yeni bir hikaye gibi. Bu yüzden ayakkabı tasarımcıları içinde birer masal kahramanı olduklarını söylemek yanlış olmaz. Artık sadece abiye ayakkabılarda değil, günlük ve spor ayakkabılarda da farklılık ve şıklık arıyoruz. Gönül istemez mi 7/24 şık topuklularla gezmeyi ama ayaklara da derman lazım. Kısacası spor ayakkabılar olmadan olmaz.

 

Spor ayakkabıların rahatlığından vazgeçilemiyor. Rahat ve genç görünümleri birçok insan için benimsenmiş bir tarz. Spor ayakkabı alışkanlık haline geldikten sonra topuklu abiyeler giymek biraz zor olabilir. Yine de kadınlar şıklık ve güzel görünmek için her eziyete katlanıyor. Neyse ki orta yolu bulan trendlerde var.

 

Dolgu Topuklu Spor Ayakkabı

 

Son zamanların en belirgin bayan ayakkabı trendi, dolgu topuklu spor modeller. Özellikle spor ayakkabı giymek isteyip de boyu kısa olan bayanları memnun eden bu moda akımı, uzun süre devam edecek gibi görünüyor. Günlük-klasik ya da spor-genç tarzlarda dolgu topuklu spor ayakkabıları Arow’da.

 

Arow alışverişlerinizi arow.com internet mağazası üzerinden de yapabilirsiniz. İndirim, fırsat ve kampanyaların eksik olmadığı Arow sayfasında, en yeni ürünleri de göreceksınız. http://www.arow.com.tr/dolgu-platform-topuk-bayan-ayakkabi.html adresine tıklayın ve en trend spor ayakkabı modellerini indirimli satın alın.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 02:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER