banner198

Gaziosmanpaşa’da Bilal Ay Rüzgarı

Gaziosmanpaşa’da büyük teveccüh kazanan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Gaziosmanpaşa’da Bilal Ay Rüzgarı
banner145
 Belediye Başkan Adaylığı açıklandığı günden itibaren çalışmalarını hızlandıran ve Gaziosmanpaşa’da büyük teveccüh kazanan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.


Gaziosmanpaşa’yı Gaziosmanpaşalılar ile birlikte yöneteceklerini ifade eden Genç Başkan Bilal Ay, hemen hemen her gününü programlar, esnaf ziyaretleri, ev sohbetleri ve dernek ziyaretleri ile geçiriyor.

Gaziosmanpaşalıların da yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği Genç Başkan diğer partiler adaylarını dahi açıklamamışken bütün Gaziosmanpaşa’yı ziyaret etmiş oldu.


Her kesimden destek alan Genç Başkan: ‘’Gaziosmanpaşalılar bir bütündür ve biz bu bütünü kucaklıyoruz’’ dedi.


Geçtiğimiz hafta Mevlana, Merkez ve Barbaros Hayrettin Paşa mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Genç Başkan’a esnafta yoğun ilgi gösterdi. Esnafında teker teker sorunlarını dinleyen ve özellikle Kentsel Dönüşüm ile ilgili sorularla karşılaşan Genç Başkan Bilal AY : “ Esnafımız Kentsel Dönüşüm konusunda görmezden gelinmektedir. Bizler 31 Mart sabahı itibariyle esnafı düşünen dönüşüm projemizle esnaf çarşıları kuracak ve esnafımızın mağduriyetini ortadan kaldıracağız. Yine kiracı esnafımızda mevcut anlayışta görmezden gelinmektedir. Bizler 31 Mart Sabahı kiracı esnafımızı da mağdur etmeyecek ve hizmet verdiği yıl baz alınarak hava parası tarzında şerefiye bedeli ödeyeceğiz” dedi.


Esnafın yüzünü güldüren projelerle tam destek sözü alan Genç Başkan Bilal AY, rakipleri daha açıklanmadan Gaziosmanpaşalıların tam desteğini almaya devam ediyor ve yaklaşan seçimler öncesi belediye başkanlığının en büyük adayı olduğunu gösteriyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2014, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER