banner306
banner198

Kadın Sandalet Modelleri

Kadın Sandalet Modelleri

Kadın Sandalet Modelleri
banner145

 Rahatlıklarının yanı sıra son bir iki sezondur oldukça trendi olan sandalet tarzı ayakkabılar, plajlar ve yazlık mekanlar ile birlikte sokak modasında da şıklık unsuru olarak sıkça kullanılmakta. Günlük rahat giyim tarzı içinde özellikle, sıcak havalarda önemli bir kullanım avantajına sahip erkek ya da kadın sandalet seçiminde öncelikli olan, ayak konforu beraberinde şık bir tasarımdır.

 

Ayakkabının tarihi süreci içinde ilk kullanılan modellerden biri olarak sandaletin, ilk olarak eski Mısır’da üst sınıf tarafından kullanılmakta olduğu bilinmekte. Bununla birlikte yine eski Roma’da kullanılan sandaletlerde kişinin konumuna ya da mesleğine uygun işaretlerin kullanılmış ve o dönemde sandalet ayağı koruma işlevi ile birlikte, bir statü sembolü olarak da görülmekte idi.

 

Sezonun Kadın Sandalet Modelleri

Kleopetra ve Nefertiti gibi güzellikleri ve tarzları ile dünya tarihine damga vurmuş olan kadınların sandaleti en iyi biçimi ile kullandıklarını biliyoruz ki günümüzde kullanılan kadın sandalet modelleri de ana hatları ile o dönemin tasarımları ile benzerlik göstermekte.

 

Son bir iki sezonun trendi olan sandalet modellerinde bolca taş ve parıltının kullanıldığını görüyoruz. Seçkin ayakkabı markası Divarese’nin koleksiyonunda yer alan dore parlaklığında lazer kesimli kafesli zarif desende, parmak arası sandalet modelisezonun tüm şık detaylarını üzerinde barındırmakta. Bu ve benzeri oldukça şık ve konforlu sandalet modelinin zengin çeşitlilik içinde sunulduğu http://www.divarese.com.tr/sandalet-modelleri adresinde ayaklarınızda tarz yaratmak üzere sergilenmekte.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304