banner306
banner198

Michael By Michael Kors Çanta

Michael By Michael Kors Çanta

Michael By Michael Kors Çanta
banner145
Dünya modasında ki sayılı isimlerden biri olan ve New York’ta doğup burada kendini yetiştiren ve New York’u bir moda merkezi haline getiren modacılardan biri olan Michael Kors aynı zamanda ABD modacılar konseyi başkanıdır. Bugüne kadar Boss ve Celine gibi dünyada piyasasında ciddi bir marka haline gelen firmaların tasarımcısı olan Kors’un aynı zamanda kendi adıyla kurduğu tekstil ve kozmetik ürünleri ürettiği bir markası da bulunuyor.

Erkek ve kadın giyim alanında yaptığı koleksiyonlarla modacıları ve moda tutkunlarını kendine hayran bırakan Kors’un en çok tercih edilen ve sevilen ürünlerinin başında Michael By Michael Kors markalı çantalar geliyor. Natürel deriden imal edilip, fermuar kapatmalı olan ve elde taşınan çanta modelleri sade tasarımı ve kalitesiyle dikkat çekiyor.

2014 Michael By Michael Kors Koleksiyonu

Bugün dünya üzerinde 36 ülkenin pazarına hitap eden MichealKors 2014 yılının ilkbahar – yaz kreasyonunun da bahar romantizmini konu almış. Aynı konsepti devam ettiren Kors reklam ve tanıtım çalışmalarında da yazın sıcak ve romantik havasını yansıtan kareler kullanarak 2014 yazında kendine has üslubunu devam ettiriyor. Michael By Michael Kors t-short, pantolon ve elbiseler ile çekilen fotoğraflarda sadelik ön planda.

Birçok ülkeye hitap eden ve ülkemizde de Beymen aracılığı ile hayranlarına ulaşan Kors’un çantalarına https://beymen.com/c_Michael-by-Michael-Kors_2228 internet adresi üzerinden ulaşmak mümkün. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304