banner198

Şok iddia! Beşar Esad Çankırı kökenlidir...

Suriye Lideri Beşar Esad'ın kökenin Çankırı'ya dayandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

banner145
Suriye'de süren iç savaşta binlerce masum insanın katledilmesine neden olan baş aktörlerden birisi olan Suriye Lideri zalim Beşar Esad'ın kökenin Çankırı'ya dayandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Çankırı Postası Haber Merkezi'nin derlediği bilgiye göre; Ulusal Kanalda yayınlanan Alternatif  programının sunuculuğuna yapan Gazeteci- Yazar Sebahattin Önkibar, ortaya çok konuşulacak bir iddia attı. Önkibar,  Beşar Esad'ın Çankırı kökenli olduğu iddiasında bulunarak, "Türk kamuoyu bu konuyu pek bilmez" dedi.

Ufuk Söylemez'in konuk olduğu Canlı yayında gündemi değerlendiren Önkibar, "Erdoğan Çocuk katili olarak itham ettiği İsrail  ile barışabilirken Beşar Esad'la niye barışmıyor? Beşar Esad öldüğünde Müslüman mezarlığına gömülecek. Beşar Esad'ın gömüleceği yer Hıristiyan yada  Musevi mezarlığı değil. Esat sonuçta Allah diyen Muhammed diyen bir Müslüman. Ve Türk kamuoyu pek bilmiyor bunun üstünde de durmadı. Beşar Esad Çankırı kökenlidir.  Türkiye kökenlidir, dedeleri Çankırı kökenlidir. Beşar Esad Türk alevisidir. Muhammed diyen Ali diyen bir insan." şeklinde konuştu. 


İngiliz Bakana Çankırılımısınız sorusu!



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 01:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırılı
Çankırılı - 7 yıl Önce

bırakın kardeşim çankırıdan hain çıkmaz hikayelerini. hainde çıkar kahramanda her yerin iyisi kötüsü vardır. ali suavi darbeci abdulhamidi tahtan indirmeye çalışıyor. ingiliz ajanı, ali kemal öyle, makaryusun sülalesi kıbrısa yapraklıdan göç etmiş. hakkı Karadayı bir darbeci, son 15 temmuz kalkışmasında rütbeli askerler var tutuklanan. Kendi kendinize sosyal masturbasyon yapmayın. hain çıkmazda bu adamlar nereden türemişler.

Nihat ORTA
Nihat ORTA - 7 yıl Önce

Çankırı her türlü insanın yaşadığı bir ildir, değişik kültürler bir arada yaşamaya alismalidir. Ve artik kendimizi asalim ankara ve corum ilcesi muhabbetleri beni sıkmaya başladı. Turkiye ye kendimizi tanitalim bu Turku kurdu alevisi sunnisi hepimiz.

Rasim sönmezgül
Rasim sönmezgül - 6 yıl Önce

Memleketimizde çok fazla alevi türkmen var osmanlı kayı boyundan olan alevileri bilhassa yetiştirmiştir kizilbaş olanlar yok olanlarıda kızılırmak gibi yerlerde ikamet etmiştir bizim aşağı köy kayicivi alevi diye anılır örnek

cankırı
cankırı - 8 yıl Önce

Tövbe tövbe esat ve çankırı adam şiii hangi dengesiz söylüyo bunu

Çankırı
Çankırı - 8 yıl Önce

BAŞKA.ORJİNAL.YALAN.BULUN.ÇANKIRIDAN.MERT.ÇIKAR.KATİL.DEGİL

şaka givi
şaka givi - 8 yıl Önce

hadi lan ordan barack obamada eldivenli mi

tolga
tolga - 8 yıl Önce

videoda adamın dedigi gibi esad türk alevisidir müslüman Allah diyen ali diyen bir cumhurbaşkanı adamı hedef alıyorlar bu akıl karı bir şey degil suriye bölgesinde alevilere pislik yapan saldıran aleviligi yok etmek isteyen kişilerle esad ın askerleri çatışıyor buda normal bence şahsi fikrim

Meral keskin
Meral keskin - 7 yıl Önce

Sizlere inanamıyorum .Bir zalimi sırf şii diye destekliyormusunuz.Ehlibeyti sevseniz Allahtan korkarsınız.Babası ile bu adamın narsist olduğunu görmüyormusunuz.Ben sünniyim ama husileri destekliyorum .çünkü haklılar.Ama esad bir pislik.Esas sorun vehabilik görün.Suud rejimi. Ne sunnilere ne şiilere huzur verir.İranda beş para etmez. Suud düşmeli ve bu tekfircilik bitmeli yoksa çok işid türer


SIRADAKİ HABER

banner304