banner306
banner198

Çankırı'da çıkan yangında 30 ev yandı

Yapraklı Müsellim köyü Mansurlu mahallesinde çıkan yangında 30 ev yandı.

Çankırı'da çıkan yangında 30 ev yandı
banner145

Yapraklı Müsellim köyü Mansurlu mahallesinde henüz bilimeyen bir sebepten dolayı  bir evde çıkan yangın aşırı sıcakların etkisiyle kısa sürede büyüyerek koca bir mahalleyi yok etti.

Saat. 13.00'da sularında Mansurlu Mahallesinde bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek diğer evlere sıçradı. Alevlerin evleri sarması ile yer yer mutfak tüplerinin infilak etmesi ile patlamaların yaşandığı mahallede can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.



Yangına; Orman İşletme Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Çankırı  ve İlçe Belediyeleri itfaiye ekipleri ile AFAD ekipleri müdahale etti. Su kaynaklarının bölgeye uzaklığı ve zorlu coğrafya koşulları nedeni ile yangına müdahalede sorunlar yaşanırken, yoğun çalışmaları neticesinde yangın 16.30'da kontrol altına alınarak söndürüldü.



Yangın neticesinde resmî olmayan bilgiye göre çoğunluğu ahşap  30 ev,  7 samanlık, 1  kovanlık yanarak kül oldu. Yangınla ilgili hasar tespit çalışmalarının sonuçları ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor. Yangını soğutma çalışmaları devm ediyor.




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304