banner306
banner198

Arif Şahin son yolculuğuna uğurlandı!

Çankırı Milletvekili İdris Şahin'in babası Hacı Arif Şahin son yolculuğuna gözyaşı ve dualar eşliğinde uğurlandı.

banner145
Çankırı Milletvekili İdris Şahin'in babası Hacı Arif Şahin son yolculuğuna gözyaşı ve dualar eşliğinde uğurlandı.


Tedavi gördüğü Ankara GATA'da sabaha karşı 04.00'da hayatı gözlerini yuman Arif Şahin'in (74) cenazesi ilk olarak öğlen saatlerinde Çankırı Deve yolunda bulunan evine getirilerek helallik alındı. Daha sonra  Hoca Ahmet Yesevi camine getirilen cenazenin başında duran İdris Şahin taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına boğuldu. Şahin'in naaşı İkindi namazına müteakip İl Müftü yardımcısı Uğur Demirel kıldırdığı cenaze namazının ardından sarı baba Mezarlığında toprağa verildi.


Çankırı'da bulunan bütün siyasi parti temsilcileri,  milletvekili  adaylarının katıldığı cenaze töreninde Şahin'i
siyasetteki yol arkadaşları ve mecliste birlikte çalıştığı parlamenter arkadaşları da yalnız bırakmadı. Cenaze Törenine  Vali Vahdettin Özcan, Eski Meclis Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün, Meclis İdare Amiri Çorum Miletvekili Sami Uslu, İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ankara Milletvekilleri Zelkif Kazdal ve Fatih Şahin, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, GATA Dekanı Tümamiral Prof. Dr. Hayati Bilgiç,  Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, İş adamları Namık Tanık ve Selahattin Düzbasan, Baro Başkanı Erkan Köroğlu, Çankırı eski milletvekilleri Tevfik Akbak, Hakkı Duran, İrfan Keleş, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Defin işleminden sonra bir teşekkür konuşması yapan  Av. İdris Şahin, üzüntülü günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak cenazeye katılanlara teşekkür ederek taziyeleri kabul etti.





Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 06:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304