banner198

Ölüdeniz’in büyülü manzarası sizi bekliyor

Ölüdeniz’in büyülü manzarası sizi bekliyor

Ölüdeniz’in büyülü manzarası sizi bekliyor
banner145
Birbirinden farklı güzellikleri görmek mi istiyorsun? Bireysel veya da sevdiklerinizle huzur dolu bir tatil mi düşüncesine sahipsin? O halde yapman gereken belli. İlk iş olarak Yat Kiralama yapıp sonrasında harika bir mavi yolculuk programına katılabilirsiniz. Akdeniz’in büyülü dünyasına ilk adımı atabileceğiniz mavi yolculuk programlarında birbirinden güzel ve özel destinasyonları görebilme şansına sahip olabilirsiniz. Alaturka yatçılığın sizler için hazırladığı bu programlarda mükemmel deneyimlerden yararlanabilir ve eşsiz güzellikleri hissedebilirsiniz.

Akdeniz kıyıları ülkemizin adeta cennet köşelerini oluşturuyor. Özellikle belli başlı noktalarda mükemmel güzellikleri görebilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. Fethiye bölgesinde bulunan Ölüdeniz bu güzelliklerden ilk akla gelendir. Avrupa’nın en dikkat çekici plajı olan Ölüdeniz, muhteşem güzellikleri size yansıtacak ve harika bir tatil imkanı sağlayacaktır. Mavi yolculuk boyunca göreceğiniz sahil şeridinde sizi bekleyen sürprizler mükemmelliği yakalamanıza imkan tanıyacaktır. Özellikle Avrupa’nın en dikkat çekici plajlarından birisi olan Ölüdeniz bölgesinde gerçekleştireceğiniz yolculuk, size apayrı bir güzelliği sunacak ve harika zaman geçirmenize imkan tanıyacaktır. Gözden ve kalabalıktan uzak ama bir o kadar da Ölüdeniz’e yakın olmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Ölüdeniz Yat Kiralama servislerinden faydalanmak olacaktır. İnce kumlu plajı, tertemiz plajı, sıcak denizi ve seyrine doyum olmayan manzarasıyla dikkat çeken Ölüdeniz, sizin için mükemmel bir destinasyon olmanın yanı sıra eşsiz güzellikleri görebilmenize imkan tanıyan bu bölgenin muhteşem doğasında harika bir tatil geçirebileceksiniz. Bir yanda Akdeniz’in muhteşem güzelliğiyle dikkat çeken Ölüdeniz’i, bir yanda Babadağlarının muhteşem manzarası… Yapmanız gereken tek şey bu bölgenin keyfini çıkarmak olacaktır. Çam ağaçları ile başlayan tepeden inerek harika maviliğin eşsiz güzelliğine yapacağınız yolculuk, hem sizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmeye yarayacaktır. 



Ölüdeniz bölgesine geldiğiniz de ilk dikkatinizi çekecek unsur, eşsiz güzelliklere sahip olan ince kumlu plajları olacaktır. Mavi yolculuk ile buraya kadar ulaşabilmenin vermiş olduğu mutluluğu hissedebilecek, denizin muhteşem güzelliğinde keyif dolu zaman geçirebileceksiniz. Tanrı’nın yer yüzünde ki cenneti olarak adlandırılan bu bölge, farklı güzellikleriyle size özel bir tatil deneyimi sunacaktır. Belcekız Koyu ve bu koy üzerinde bulunan Ölüdeniz, sihirli ve büyülü yapısıyla insanı cezp ediyor. Dünyanın en önemli mavi yolculuk rotalarından birisi olarak sayılan Ölüdeniz, farklı güzellikleriyle büyülü bir ortamı sizlere sunuyor. Su dibinde ki kumların kırdığı ışık, bölgenin turkuaz rengi almasına sebep oluyor. Hem mavinin en güzel tonu, hem yeşilin enfes büyülü ortamı bir araya gelince Ölüdeniz ortaya çıkıyor ve bu muhteşem güzelliği sayesinde farklı bir deneyime ilk adımı atmanıza imkan tanıyor. Ölüdeniz bölgesinin keyfini çıkarmak isterseniz yat kiralayabilir veya tercihinizi guletlerden yana yapabilirsiniz. Her bütçeye uygun olarak karşınıza çıkacak bu ulaşım araçlarıyla harika fırsatları değerlendirebileceksiniz.  Daha ekonomik bir çözümle bu bölgenin keyfini sürmek isterseniz yapmanız gereken tek şey kabin kiralamak olacaktır. Gerçek anlamda bir cennet bahçesini andıran Ölüdeniz, harika kumlu plajları, turkuaz renge sahip olan ılık denizi ve doğa harikası yanıyla kendine aşık edebilecek nitelikleri sizlere sunacaktır. Ölüdeniz bölgesinin önemli ziyaret noktalarından birisi de Kıdrak koyu olacaktır. Sık çam ağaçları, tertemiz plajı ve deniziyle ideal ve günü birlik eşsiz bir mesire alanı konumunda bu yer, harika tatil geçirebileceğiniz bölgelerin başında kendine yer bulur. Ölüdeniz’e gelmişken yol üzerinde karşılaşabileceğiniz Kelebekler Vadisi, Temmuz ve Ağustos aylarında kaplan kelebeklerini görebileceğiniz bu alan aynı zaman da bir doğa harikası olarak karşınıza çıkacak ve yüzülecek alanlarıyla size özel bir tatil deneyimi yaşamanıza imkan tanıyacaktır. Günü birlik tercihlerde ise St Nicholas adası gibi eşsiz bölgeler görülebilir. Eğer bununla sınırlı kalmak istemezseniz o halde yapmanız gereken daha uzun süreli turlara katılmak olacaktır. Bu uzun süreli turlar sayesinde birbirinden özel fırsatları değerlendirebilir ve harika deneyimler elde edebilirsiniz.

Ölüdeniz her haliyle size farklı bir duyguyu yansıtacak, muhteşem güzellikleriyle büyülü bir ortamın kapılarını aralamanıza imkan tanıyacaktır. Birbirinden özel yanlarıyla dikkatleri üzerinize çekecek bu destinasyon, tatil için ideal alanların başında kendine yer bulacaktır. İster bireysel isterseniz de sevdiklerinizle birlikte güzel zaman geçirmek isterseniz yapmanız gereken tek şey bu farklılığı yaşamak ve hissetmek olacaktır.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 22:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
cool dog
cool dog - 4 yıl Önce

pef pöf nöf

SIRADAKİ HABER

banner304