banner198

Sabah saatlerinde yine ölümlü bir kaza!

Sabah saat 07.45 sularında Saçak - Atkaracalar arasında meydana gelen trafik kazasında TIR altında kalan özel araçta 2 kişi can verdi.

Sabah saatlerinde yine ölümlü bir kaza!
banner145

Bu sabah saat 07.45 sularında Saçak – Atkaracalar arasında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İstanbul yönünden gelmekte olan Zekeriya Kütük (53) yönetimindeki 34 FTR 70 plakalı özel double araç karşı yönden gelen Selçuk Yiğit yönetimindeki  61 K 9884 plakalı çekici ile 61 K 9934 plakalı dorse ile çarpıştı. İlk belirlemelere göre TIR’ın altında kalan özel araçta bulunan araç sürücüsü Zekeriya ve eşi Fatma Kütük olay yerinde can verdi. Kazada hayatını kaybedenler ve yaralılar Atkaracalar Devlet Hastanesine getirildiler.

 

TIR çekicisinde sürücü ile birlikte bulunan Halil Yılmaz da kazadan yaralı olarak kurtuldu ve tedavisi Atkaracalar Devlet Hastanesinde yapılmakta.

 

Kaza sonucu TIR altında kalan özel araçta bulunanların araçtan çıkarılmaları hayli uzun bir süre aldı. Olay yerine intikal eden ilk yardım ekipleri yaralıları araçtan çıkarmakta oldukça zorlandılar.


Meydana gelen kaza sonucu E-80 üzerindeki trafik uzun süre kapalı kaldı. Atkaracalar'dan gelen İtfaiye ekipleri yolun açılması konusunda büyük çaba gösterdiler.

BİR KAZA HABERİ DE ŞABANÖZÜ’NDEN:
1 ÖLÜ, 3 YARALI


Şabanözü ilçesinde trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Turan Dişli (50), yönetimindeki 06 BM 8911 plakalı otomobil, Şabanözü ilçesi Çerçi köyü yakınlarında, yoldan çıkarak devrildi.

Kazada otomobildeki Emine Sinekoğlu (72) hayatını kaybetti, yaralanan sürücü ile Nuran (36) ve Aylin Bilge Dişçi (7) Şabanözü Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Fotoğraflar: Ömer Faruk Eryılmaz (Çankırı Postası Özel)

 

(UYARI: Fotoğrafların haber siteleri tarafından kullanılması halinde yasal haklarımızın kullanılacağını hatırlatırız.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 03:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER