banner306
banner198

Ilgaz’ın gözdesi Bungalov Evleri oldu!

Ilgaz Yıldıztepe Doğa ve Kış Sporları Merkezinde hizmete giren prestij projesinde, Bungalov Evleri Ilgaz’ın en gözde mekânlarından biri haline geldi.

Ilgaz’ın gözdesi Bungalov Evleri oldu!
banner145

Ilgaz Yıldıztepe Doğa ve Kış Sporları Merkezinde hizmete giren prestij projesinde, Bungalov Evleri Ilgaz’ın en gözde mekânlarından biri haline geldi.

Kış aylarının yanı sıra yaz aylarında da turistlerin gözde mekânı haline gelen Anadolu’nun yüce dağı Ilgaz Yıldıztepe’de, Doğa ve Kış Sporları Merkezi bünyesindeki Bungalov evleriyle farklı bir tatil imkanı sunuluyor. Pandemi sürecinde özellikle ailelerin tercih ettiği Bungalov evleri, tatilcilerden büyük rağbet görüyor.

Ilgaz dağı Turizm Şirketi Müdürü İlhan Dikmen, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk’ün Belediye Başkanı seçilmesi ile Yıldıztepe’de turizm atağına geçtiklerini belirtti. Haber merkezimize açıklamada bulunan Dikmen,” Otel, cafe, bungalov evleri, yürüyüş yoları, telesiyej, restoran, mesire alanı ve ileride hayata geçecek olan büyük projelerle Yıldıztepe’yi 4 mevsim turizm merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. “dedi.

Dikmen “Kışı ayrı yazı ayrı güzel olan Ilgaz’ımızda uygun fiyatlarla tatilcileri bekliyor, sizi doğanın kalbine Ilgaz Yıldıztepe’ye davet ediyoruz. “ diye konuştu.

Yıldıztepe Doğa ve Kış sporları merkezi Ilgaz'a 24, Çankırı'ya 79, Ankara'ya 200 km uzaklıkta.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyonlarınız için: 0 (376) 417 10 10  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304