banner198

Ahmet Mollamehmetoğlu Çankırı’ya veda etti.

İsmailağa cemaati Çankırı Vekili Ahmet Mollamehmetoğlu Çankırı’ya veda etti.

Ahmet Mollamehmetoğlu Çankırı’ya veda etti.
banner145
Çankırı insanının dini ve ahlaki yönden yetişmesine açtığı kurslarla destek veren İsmailağa cemaati Çankırı Vekili Ahmet Mollamehmetoğlu Çankırı’ya veda etti.

 

Merkezi İstanbul Fatih’te bulunan İsmailağa cemaati Genel Koordinatörlüğü görevine getirilen Mollamehmetoğlu, ÇEYDER’in yeni hizmet binasının açılışında vatandaşlardan helallik diledi.

 

On iki yıl öce Çankırı’ya geldiğinde birçok zorlukla karşılaştıklarını ifade eden Mollamehmetoğlu, 28 Şubat’ın buhranlı dönemi sorası toplumda kabul görüp görmeyeceği endişesine kapıldığını, ancak bu endişenin Anadolu tabirini hala üzerinde taşıyan Çankırı halkının kısa zamanda ciddi bir hüsn-ü kabul göstermesi ile kaybolduğunu söyledi.

 

Çankırı insanın kitaplara konu olacak maddi ve manevi fedakarlıklar gösterdiğini vurgulayan Mollamehmetoğlu, “Bir kuru kavga için değil, hizmet için çıktığım yolda Üstadım Mahmut Efendi hazretlerinin emri ve himmetleri ile 2003 yılının sonlarına doğru Çankırı'ya hicret ettim.” dedi.

 

Mollamehmetoğlu, “Bu hüsn-ü kabul ile bizlerde sıbyan kursları, yaz kursları, dönemsel kız ve erkek yatılı kursları, akşam dersleri, il ve ilçelerdeki dernek şubelerimizde ilim meclisleri ve sohbet halkaları kurma fırsatı bulduk elhamdülillah” diye konuştu.

 

Çankırılılara varsa hakkını helal ettiğini söyleyen Mollamehmetoğlu, “Meseleleri her ne kadar kişiselleştirmekten kaçınmaya çalışsam da, irade zayıflığı göstererek, şahsi mizacımızdan kaynaklanan heyecanlarımızı yansıtmış, bundan dolayı da bazı gönülleri kırmış ve incitmiş olabilirim. Binaenaleyh gönül dostlarımızdan ve incittiğimiz insanımızdan helallik dilerim. Benden yana bir hak var ise helal olsun inşallah! Biz sizleri unutmayacağız, sizlerde bizleri dualarınızda unutmayın inşallah 

Hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun” dedi.

 

Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada Ahmet Mollamehmetoğlu, bundan sonraki hizmet durağının İstanbul Fatih merkezli devam edeceğini, İstanbul’a yolu düşen Çankırılı gönül dostlarının ziyaretlerinden onur duyacağını ifade etti.

Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2015, 05:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih akyıldız
Fatih akyıldız - 2 yıl Önce

Selamüaleyküm hocam bizde Tosyamıza sizin cemaatı lurmak istiyorum yardımcı oluemusunuz

SIRADAKİ HABER