banner198

Çankırı'da Taksici Cinayeti!..

Çankırı'da Taksici Cinayeti!..

Çankırı'da Taksici Cinayeti!..
banner145
Çankırı'da Aşiyan mevkiinde meydana gelen bıçaklı kavgada Taksici Uğur Günay bıçaklanarak öldürüldü.

Olay 21.30 sıralarında gerçekleşti. Turgay Palandöken (34) adlı zanlı henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten tartıştığı taksici Uğur Günay'ı sırtından bıçakladı. Yaralı halde taksisine binerek hastaneye gelen Uğur Günay (28), acil serviste yapılan bütün müdahalelere rağmen 22.00 sularında hayatını kaybetti. Uğur Günay'ın aldığı bıçak darbelerinden birinin kalbine isabet ettiği edinilen bilgiler arasında yer almakta.  

Uğur Günay'ın vefat haberinin duyulmasının ardından Günay'ın hastaneye gelen yakınları olay çıkarttı. Grubu Çevik Kuvvet polisleri sakinleştirmeye çalıştı. Bıçaklı kavgaya karışan Turgay Palandöken cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Palandöken'in daha önce disiplinsiz davranışları nedeni ile hastanede ki işinden çıkartıldığı belirtildi. 

Uğur Günay'ın vefat haberini duyulması ile birlikte Günay'ın sosyal paylaşım sitesindeki hesabı arkadaşları tarafından başsağlığı mesajları ile doldu.

Günay'ın cansız bedeni sabahın erken saatlerinde otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Evli ve bir çocuk babası Günay yarın toprağa verilecek.

Uğur Günay ölmeden 6 saat önce son yüklediği fotoğrafta şampiyon adını verdiği köpeğiyle objektife böyle gülümsüyor...



Merhum Uğur Günay, son mesajında ise arkadaşlarının Kurban bayramını yazdığı mesajla kutluyor.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2013, 00:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gökay
Gökay - 11 yıl Önce

böyle yorumlar yakışıyormuu ya

Su testisi
Su testisi - 11 yıl Önce

Ugur bizim arkadasimiz yoldasimizdi su testisi gibi yakistirmalar yapmadan once onun 28 yasinda evli ve baba oldugunu unutan arkadasa yaziklar olsun, bayram gunu ölen bi insanin arkasindan atip tutacagina belki aileside okur diye sevmiyosan dahi dusunceli olda su yaziyi sil

yasemin palandöken
yasemin palandöken - 10 yıl Önce

çokkk üzgünüm sizlerin anlayamayacagınız kadar üzgünüm arkadaşlar benim eşimde bunları haketmedi dünyada ender bulunan insanlardandır acımıza saygı duyun a

Deniz
Deniz - 11 yıl Önce

Canım kardeşim mekanın cennet olsun sen bunu haketmedin yavrunda ailende..Bunu yapan insan olamaz..Allah'ın laneti böyle canilerin üzerine olsun..

Abla
Abla - 11 yıl Önce

Canım kardeşim mekanın cennet olsun biz senden razıydık Allah'ta razı olsun. Sana kıyanlar ise sonsuza kadar cehennemde yanacaklar.

Fıtı
Fıtı - 11 yıl Önce

Yorumunuzda rendice edici söz içeren kelimeler kullanıldığından yayından kaldırıyoruz (Editör)

TUTKU
TUTKU - 11 yıl Önce

Yorumunuzda hakaret, rendice edici söz içeren kelimeler kullanıldığından yorumunuzu yayınlayamıyoruz (Editör)

CABBAR
CABBAR - 11 yıl Önce

Yorumunuzda hakaret, rendice edici söz içeren kelimeler kullanıldığından yorumunuzu yayınlayamıyoruz (Editör)


SIRADAKİ HABER