banner198

Çankırı’nın zirvesi bu düğünde buluştu!

Çankırı’nın zirvesi bu düğünde buluştu!

Çankırı’nın zirvesi bu düğünde buluştu!
banner145

 İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker’in kızı Merve Şeker’in nikah töreni Çankırısiyaset ve bürokrasi dünyasını bir araya getirdi.

 

Merve ile Hüseyin Güven 26 Ekim 2014 Pazar günü gerçekleştirilen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

 

Kurşunlu Halk Eğitim Merkezi’nde Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak tarafından kıyılan nikahın şahitliğini Vali Vahdettin Özcan, Milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurşunlu Kaymakamı Vedat Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu yaptı.

 

Çok sayıda davetlinin katıldığı nikâh töreninde genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline teslim eden Vahdettin Özcan ve genç çiftlere mutluluk diledi.

 

Törene Vali Vahdettin Özcan, Milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, TOBB Sanayi Daire Başkanı Mustafa Lale,  AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Kurşunlu Kaymakamı Vedat Yılmaz, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ak parti İl Kadın kolları Başkanı Fatma Öztürk, İl Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Ak Parti İl Yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 Foto galeriye git

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 04:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER