banner198

Dr. Mehmet Karakoç için veda yemeği düzenlendi

Kastamonu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği emrine atanan Dr. Mehmet Karakoç için veda yemeği düzenlendi.

Dr. Mehmet Karakoç için veda yemeği düzenlendi
banner145
 Çankırı İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmakta iken, Kastamonu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği emrine atanan Dr. Mehmet Karakoç için veda yemeği düzenlendi.


Düzenlenen veda yemeğine Vali Vahdettin Özcan’ın yanı sıra Belediye Başkanı İrfan Dinç, Vali Yardımcıları Ahmet Atılkan ve Fatih Yılmaz ile daire amirleri katıldı.


Vali Özcan yaptığı konuşmasında; “Bu hizmet yerleri geçici yerler. Bizler de yarın başka yerlerde olacağız. Mehmet bey önemli bir dost. Kendisinden iki buçuk sene boyunca hiç şikayet duymadım. İlimize verdiği hizmetlerden dolayı Çankırılılar adına teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında kendisine ve ailesine mutluluk ve esenlikler diliyorum.” diyerek plaket verdi.


Belediye Başkanı İrfan Dinç de; “Mehmet bey gidişiyle üzüldüğümüz, kendisiyle iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz bir arkadaşımız” diyerek yeni görev yerinde başarılar diledi ve “Saray Sehpası” hediye etti.


Kendisi için düzenlenen veda yemeğine katılanlara teşekkür ederek söze başlayan Dr. Mehmet Karakoç; “Benim için önemli olan insanlara doğru bir şekilde hizmet edebilmek. Yeni görev yerimde de en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğim.” dedi.




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 04:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER