banner306
banner198

Halit Uğurlu'dan basın açıklaması!

Halit Uğurlu'dan basın açıklaması!

Halit Uğurlu'dan basın açıklaması!
banner145
Malumlarınız üzere  30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde AK PARTİ'den Ilgaz belediye başkan aday adayı oldum. Ancak partimiz genel merkezi tarafından aday gösterilemedim.


Bu süreçte Şahsıma gösterilen ilgi nedeni ile Genel merkezimize, Milletvekillerimize il ve ilçe teşkilatlarımıza ve tüm hemşerilerime şükranlarımı sunarım.


Adaylık sürecinde emeği geçen destek ve dualarını bizden esirgemeyen dostlarıma, parti teşkilatımıza ve tüm hemşerilerimize minnettarım.


Partimizden aday adayı olan Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarıma da bilhassa teşekkür ediyorum. Yürüttüğümüz adaylık süreci birlik bütünlük ve kardeşlik ortamında gerçekleşmiş tüm ilçe halkımızın taktir ve desteğini kazanmıştır. AK Partiyi bu günlere taşıyan ilkelerden biride budur. Bundan sonraki süreçte de aday olan arkadaşımız Mehmet Öztürk'e de başarılar dilerim.  Allah yardımcısı olsun.


İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır, ilahi anlayışının bilinci ile bundan sonraki hayatımda da Ilgaz için gece gündüz çalışacağım. Her zaman hemşerilerimin emrindeyim. Sizlerin desteğine ve dualarına ihtiyacım olacaktır.


Siz değerli hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

 

Halit UĞURLU

Ak Parti Belediye Başkan A.Adayı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 01:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
uğurlu
uğurlu - 10 yıl Önce

amcacım sonuna kadar arkandayım allah yar ve yardımcın olsun üzülme ,büyükler her zaman kaybeder!

SIRADAKİ HABER

banner304