banner198

Ilgaz'da Hafta sonu yoğunluğu

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasındaki Ilgaz Kayak Merkezi'nde faaliyet gösteren oteller, hafta sonunda yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Ilgaz'da Hafta sonu yoğunluğu
banner145
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasındaki Ilgaz Kayak Merkezi'nde faaliyet gösteren oteller, hafta sonunda yüzde 100 doluluğa ulaştı.


Hafta sonunu fırsat bilen tatilciler, Ilgaz'a ilgi gösterdi. Kayak merkezindeki yoğunluk, turizm işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. İmdat Yarım, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayak merkezine hafta sonlarında yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, otellerin yüzde 100 dolulukla hizmet verdiğini söyledi.

Çankırı çevresindeki illerde yaşayan kişilerin Ilgaz'ı tercih ettiğini kaydeden Yarım, "Ilgaz'a genellikle Ankara ve İstanbul gibi illerden turistler geliyor. Bu hafta Yıldıztepe ve Doruk Otel'de yer kalmadı. Günübirlik gelenler de var, yaklaşık kayak merkezinde 500 kişi bulunuyor. Kastamonu tarafında kar az olduğu için genellikle bizim tarafa geliniyor" diye konuştu.

Vatahdaşlardan Osman Yılmaz da Ankara'dan Ilgaz'a hafta sonunu değerlerdirmek için geldiklerini ve Ilgaz Kayak Merkezi'ni güzel bulduğunu anlattı.



Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2013, 05:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet çapan
ahmet çapan - 10 yıl Önce

değerli basın mensupları haberleri yazar iken doğruluk derecesini kontrol edin bu hafta yıldıztepe de otel acıkmıydı açıksa personel haricinde kaç kişi konakladı?

SIRADAKİ HABER