banner198

KPSS’de büyük karmaşa yaşandı!

2014 yılı KPSS önlisans ve ortaöğretim oturumları bu hafta sonu Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı yerleşkesinde yapıldı.

KPSS’de büyük karmaşa yaşandı!
banner145

2014 yılı KPSS önlisans ve ortaöğretim oturumları bu hafta sonu Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı yerleşkesinde yapıldı.

 

Bugün Uluyazı’da gerçekleşen KPSS sınavında ise büyük bir karmaşa yaşandı. Geçen dönemde yapılan sınavların aksine KPSS sınavına girecek bütün vatandaşlar Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı kampüsünde ki binalarda sınava alındı.  

 

 

Özel otomobilleri ile ilk defa Uluyazı kampüsüne çıkan vatandaşlar yön levhaları olmaması nedeni ile sınava girecekleri binayı bulmakta zorlandı. Bu dakikalarda araç kuyruğunun oluşması nedeni ile büyük bir izdiham yaşandı. Bazı vatandaşlar sınava yetişebilmek için araçtan inerek tarlarda çamura bata çıka yürümek durumunda kaldı. Sınav telaşına yağmurunda eklenmesi ile birlikte bir çok kişi sınav saatine yetişemedi.

 

 

Bilindiği üzere KPSS iki yılda bir yapılıyor. 2012 yılında yapılan KPSS'yle birlikte birçok tercih yapıldı. Yapılan tercihlerde kurum ve kuruluşlarına açılan kadrolara yerleşenler kamu personeli olmaya hak kazandı. 27-28 Eylül tarihinde (bu hafta sonu) yapılacak KPSS puanının geçerliliği 2016 yılında yapılacak KPSS’ye kadar devam edecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 20:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
kURŞUNLULU
kURŞUNLULU - 10 yıl Önce

evet tam bir rezaletti, ne bir yön levhası, ne bir danışma

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

yeni yapılan taş yollar bile su havuzundan farkı yoktu rezillik diz boyu yazık o kadar harcanan paraya

SIRADAKİ HABER