banner198

ÇATSO seçimleri sonrası Paşabeyoğlu’ndan açıklamalar

ÇATSO seçimlerinin ardından basın mensuplarına yazılı açıklamada bulunan Mavi Liste öncüsü Serdar Paşabeyoğlu, detaylı bir değerlendirmede bulundu.

ÇATSO seçimleri sonrası Paşabeyoğlu’ndan açıklamalar
banner145

ÇATSO seçimlerinin ardından basın mensuplarına yazılı açıklamada bulunan Mavi Liste öncüsü Serdar Paşabeyoğlu, detaylı bir değerlendirmede bulundu.

Seçimlerin demokratik bir ortam içerisinde gerçekleştiğini ifade eden Paşabeyoğlu, “Niyetimizin halis olduğu, değişimin gerekliliği, seçmen tarafından değerlendirilecek kriterin seçim performansı değil 4 yıllık yönetim performansı olması hususlarına vurgu yapıldı.” dedi.

Paşebeyoğlu açıklamasında şunları kaydetti:

Kamuoyuna saygılarımla,

12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Komite, 19 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek meclis başkanlığı, yönetim kurulu ve başkanlık seçimlerinin memleketimizin sanayisine, üretimine ve ticaretine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

TSO tacir ve sanayicimizin çözüm ortağıdır. TSO yönetiminin başarısı biz üyelerin faaliyetlerinin en büyük destekçisi olacaktır.

Seçilerek görev alan tüm üyelerimize başarılar diliyorum. Seçimlere katılıp oy kullanarak iradesini ortaya koyan tüm üyelerimizi saygı ile selamlıyorum. Yoğun seçim atmosferinin yükünü taşıyan ve özveri ile çalışan tecrübeli Çatso personelini kutluyorum. Medeni cesaret göstererek kıymetli vaktini Çatso için gönüllü hizmet etmek adına ayıran ve ayıracak olan tüm listelerdeki aday olan üyelerimizi tebrik ediyorum. Kamuoyuna sesimizi ulaştıran ve kutsal vazife yürüten haber kaynağımız tüm basın mensuplarımızı alkışlıyorum. Seçimin sükunetini tesis eden huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. Seçimin adalet içerisinde icra edilmesini sağlayan tüm kademe seçim kurulunun önünde saygı ile eğiliyorum.

2009 yılında demokratik şekilde gerçekleşen seçimlerde rakiplerimizle berabere kalarak (53-53) kura sonucu Çatsoya hizmet etme şerefine erişmiştim. 2022 yılında yine demokratik şekilde gerçekleşen seçimlerde rakiplerimizle berabere kalarak (74-74) kura sonucu hizmet nöbetimi teslim etmiş bulunuyorum. Geçen 3 dönemin 2 döneminde inşaat yapı müteahhitlerini oda meclisinde temsil eden üç meclis üyesinden biri oldum. Kendi isteğim ile 2014 yılı seçimlerine katılmamıştım. 2 dönem içerisinde (2009-2014) (2018-2022) ayrıca vazife yaptığım İMKO İnşaat Meslek Komitesi Başkanlığını elimden geldiğince içini doldurarak ifa etmeye çalıştım. Meslektaşlarınca temsil makamı için seçilmenin ne kadar gurur verici ve önemli bir vazife olduğunun bilincini hep taşıdım.

21 Eylül 2022 tarihinde seçme ve seçilme listelerinin askıya çıkması ile seçim çalışmalarına başlayabildik. 21 takvim gününe büyük organizasyonu sığdırdık. Kısa sürede 7 seçim bölgesinde uzmanlığı seçim olmayan ama seçme kriterininde zaten iş ve yönetim başarısının olduğu bu seçimler için birbirinden değerli 43 komite üyesi adayı hazırlığı yaptık. İvedi şekilde seçmenlere ulaştık. Yetişmeyen işler, ulaşılamayan seçmenler ve gözden kaçan durumlar olmuştur. Niyetimizin halis olduğu, değişimin gerekliliği, seçmen tarafından değerlendirilecek kriterin seçim performansı değil 4 yıllık yönetim performansı olması hususlarına vurgu yapıldı. Siyasi partilere ve tüm otoritelere eşit mesafede kalınacağı anlatıldı. Çalışma arzumuz ifade edildi. Sonuç itibari ile sahaya çıkıldı. Mücadele verildi. Duruş ortaya konuldu. Tüm hususlarda ekip arkadaşlarımızın fikri alındı. Ortak karar verildi. Niyetimizin 4 yıllığına odayı dinamik ve aktif bir şekilde yönetmek olduğu anlatıldı. Yapılacak çok iş, belirlenecek çok standardın olduğu izah edildi. Geçmiş 40 yılda 3 başkanımızın vazife yaptığı hatırlatıldı. Her dönem farklı arkadaşlarımızın temsil makamında bulunabileceği ve bunun adet olabileceği belirtildi. Tecrübe edinmiş arkadaşlarımızın gerekirse yeni yönetimler içerisinde hizmet etmelerinin önemine dikkat çekildi.

Birlik adına 4. ve 6. seçim bölgelerinde bağımsız adaylara destek verildi. 7. seçim bölgesinde bağımsız adaylardan destek beklenirdi.

Yarışa girdiğim 9. İnşaat meslek grubunda bulunan toplam 184 seçmenin 152’si iradesini ortaya koymuştur. %83’lük katılım oranı çok değerlidir. Bilmekteyizki kalan 32 seçmenimiz şehir dışında olduğundan ve bir takım teknik aksaklıklardan ötürü oyunu kullanamamıştır.

Uzaktan yakından gelerek bize destek olan tüm meslektaşlarıma ve diğer gruplardaki üyelerimize müteşekkirim.

Bir amaca ulaşmak değerli. En az onun kadar değerli olan yolunda verilen mücadele. Bu doğrultuda bize inanan ve mücadele veren, birlikte yürüyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Seçimlerin insanları tanımak adına çok önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu süreçte çok güzel dostluklarda kuruldu.

Toplumsal ve mesleki konularda ortaya atılabilme ve görev üstlenebilme önemlidir. Yönetimsel kabiliyeti ve birikimi olan insanların vazifeye atılmada menfi düşünmemesi ve çekimser kalmamasına inanırım. Bu çerçevede 43 değerli aday arkadaşıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

İnandığımızı yaptık. Her zaman inandığımızı yapmak isteyeceğiz. Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz. Gerekirse her platformda çalışacak ve gocunmadan her türlü sorumluluğu hiçbir ego taşımadan ifa edeceğiz. Başarı için yeri gelirse destekleyecek yeri gelirse destekleneceğiz. Doğruyu bu istikamette bulacağız. Kollektif ruhu taşıyacağız. Çıkarlarımız ortaktır. Her şey insan için.

Selam ve sevgilerimle,

 Serdar Paşabeyoğlu

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2022, 20:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
TC Ergün Akçakülü
TC Ergün Akçakülü - 2 yıl Önce

Seçimi kazanan Beyaz listeyi teprik eder Başkan Hayrettin Beye ve Fehmi Beye Başarılar Dilerim.Çankırıyı Çankırılar yönetmeli.

Kadir saribeyli
Kadir saribeyli - 2 yıl Önce

Serdar bey keske 21 takvim gunune degilde 6 aylik bir periyotta secmeni gezip dolasip sohbet etseydiniz hal hatir sorsaydiniz ve listelerinize yazdiginiz arkadaslara biraz daha özen gosterseydiniz herseyin daha farkli olacagini dusunuyorum. Neticede orasi dost arkadas meclisi degil Ticaret ve Sanayi odasi bilmem anlatabildimmi. Umuyorumki bu size bir ders olmustur. Basarilarinizin devamini dileriz

SIRADAKİ HABER